sâmbătă, mai 21, 2022

Cum ar reacționa Andreea Marin dacă FIICA ei și-ar dori operații estetice. Vedeta a spune că nu este de acord cu acest tip de intervenții nici măcar pentru ea.

„Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un ”NU”.

„N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16,17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului ș.a., dacă nu e o nevoie medicală.”

Te-ar mai interesa: „Este cel mai mare focar văzut vreodată în Europa”...

„Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu.”

„Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Andreea Marin este o mamă împlinită

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya.”

„Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional.”

Te-ar mai interesa: Lupta cu cancerul. Ce trebuie să știe românii desp...

„Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău.”

„N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, a declarat Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea.


Andreea Marin, despre o posibilă sarcină

Andreea Marin a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță că își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

„Bineînțeles că îmi doresc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără.”, a spus Andreea Marin.

Te-ar mai interesa: CTP, despre Sorin Oprescu: ”Are 70 de ani a trăit ...

„Eu nu am o apropiere de numerologie, dar știu că 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…)

Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (…)

Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gândesc mai mult să fie bine în trei, sau cine știe, că îmi doresc sa devin din nou mamă. (…)

Te-ar mai interesa: Ce salarii încasează medicii din România în 2022. ...

Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mențin tânără, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mamă tânără.

Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj.”, a continuat vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private