Sari la conținut

Cătălin Botezatu desființează divele: Râde lumea de voi!

Cătălin Botezatu desființează divele. Celebrul designer a făcut câteva comentarii despre persoanele care poartă fake-uri și spune că, indiferent cât de bogat ai fi, nu ai cum să ai 20 de genți Hermes de diferite culori.

„Sunt atât de multe persoane care poartă fake-uri, chiar și vedete, ce să spun, este jenant pentru că poți să fii vedetă, mare de tot, să fii îmbrăcată foarte frumos, și să nu porți fake-uri. Vă dau un exemplu. Am văzut foarte multe vedete… Indiferent de cât de bogat ai fi, chiar dacă ești tu nașa bogătașa, nu ai cum să ai 20 de genți Hermes de diferite culori, nu ai cum. Și eu am mers la Istanbul, la Grand Bazaar, este exotic, am mers cu foarte mulți străini. Am văzut multe fake-uri făcute 1:1, mă uit la ele, dar nu cumpăr”, a zis Cătălin Botezatu.

„Iar la femei este nebunia asta de concurență între ele. Dacă are X-uleasca, să am și eu la fel”, a mai zis Cătălin Botezatu.

„Da, dar dacă X-uleasca are este poate că a muncit sau poate are un amant. Vine unul ca mine și zice: marș! A pățit-o o doamnă celebră când s-a deschis magazinul Vuitton în Marriott, a venit cu un fake și i s-a spus că e fake. De ce să faci asta? Nu aveți mai multă trecere în fața oamenilor. Din contră, râde lumea de voi”, a spus Cătălin Botezatu, într-un interviu pentru Kanal D.

Cătălin Botezatu, adevărul despre operațiile estetice

Celebrul designer a rupt tăcerea și a dezvăluit dacă a apelat la ajutorul bisturiului pentru a-și ascunde vârsta.

„Chiar acum o lună am avut o „problemă” cu o poză pe care am postat-o și mi-au spus „ți-ai făcut operație estetică”. Toată lumea a zis „ți-ai făcut operație estetică”. Nu!”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

„Deocamdată nu. Consider că nu am nevoie, așa consider eu, dar never say never (niciodată să nu spui niciodată). Dacă, în timp, mă voi șifona foarte tare și lucrurile vor arăta mai delicat, de ce nu?! Mici intervenții. Nici să exagerez, pentru că, cu siguranță, aș deveni penibil. Vârsta e vârstă, trebuie să ne-o asumăm”, a mai spus celebrul designer.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel