Sari la conținut

Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”

Monica Tatoiu, femeie de afaceri
Sursă foto: arhiva
Monica Tatoiu, despre recalcularea pensiilor

Monica Tatoiu este recunoscută drept o femeie sinceră, care nu se lasă prea ușor înduplecată din cauza unor supărări. Femeia de afaceri dispune de o memorie ieșită din comun și susține că există unele aspecte ce nu pot fi nici uitate, nici iertate. Tocmai de aceea, Monica Tatoiu sare la beregata lui Cătălin Măruță, căruia nu-i poate ierta o poantă.

Monica Tatoiu iese la atac

Monica Tatoiu a explicat motivul care a determinat-o să întrerupă definitiv relația cu Cătălin Măruță. Femeia de afaceri a declarat că obișnuiește să elimine din viața ei oamenii care o dezamăgesc. Acesta este și cazul lui Cătălin Măruță, cu care nu mai vrea să aibă nimic de-a face deoarece a făcut o farsă care a supărat-o.

„În viață, sunt anumite lucruri pe care nu le pot ierta. Sau le iert, dar șterg persoana respectivă. Pe Măruță l-am șters. Mi-a fost drag la un moment dat și am făcut multe pentru el când era mic și încă nu era vedetă. I-am spus, știa și a călcat pe bec”, a precizat Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri se declară un om mulțumit, care a lucrat toată viața și care acum culege rezultatele muncii sale. În prezent, Monica Tatoiu se poate mândri cu o pensie de 22.000 de lei.

„În viață toate au un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu. Chiar îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea. Eu am o pensie de 22.000 de lei și nu am făcut șmecherii. Sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Am un mesaj pentru tineri: «Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat» Să știți că nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask”, a menționat Monica Tatoiu.

Sursă foto: arhiva

Nu a fost întotdeauna bogată

Femeia de afaceri a declarat că nu provine dintr-o familie bogată și că în copilărie făcea baie în lighean.

„Eu am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră! Am făcut baie în lighean! Brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena. Am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu îmi spune «Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara!» Nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani”, s-a confesat Monica Tatoiu, potrivit BZI.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel