Sari la conținut

Cătălin Scărlătescu, momente cumplite la „America Express”. A ajuns pe mâna medicilor: În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase

Cătălin Scărlătescu, momente cumplite la „America Express”. A ajuns pe mâna medicilor: „În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase”!

Problemele de sănătate îi dau bătaie de cap celebrului bucătar. Cătălin Scărlătescu, concurent la „America Express”, a ajuns de urgență pe mâna medicilor! Celebrul bucătar acuza dureri mari la pancreas.

în cadrul emisiunii „America Express”, celebrul jurat de la „Chefi la Cuțite” s-a simțit extrem de rău, motiv pentru care medicii au intervenit de urgență.

„Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat”, a spus vedeta.

Cătălin Scărlătescu avea dureri mari la pancreas și simțea că îi vâjâie capul. Medicii au intervenit de urgență pentru a-l ajuta. I-au dat un cocktail cu vitamine pentru a-și reveni repede și i-au pus o branulă în venă pentru ca efectul să fie mai rapid.

Cătălin Scărlătescu s-a simțit atât de rău că a refuzat să mănânce. Acesta a reușit să adoarmă după intervenția medicilor.

Celebrul bucătar a povestit care au fost simptomele

„Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a explicat vedeta.

Amintim că celebrul bucătar a reușit să slăbească peste 50 de kilograme. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit că a început să ia măsuri atunci când a început să aibă probleme de sănătate.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

A renunţat la pâine şi a început să consume doar crudităţi

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat acesta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel