luni, februarie 6, 2023

Cătălina Ponor a născut. Mesajul transmis de marea campioană a României la gimnastică a devenit viral.

În prag de An Nou, Cătălina Ponor a împărtășit admiratorilor săi cea mai frumoasă veste. Fosta gimnastă, în vârstă de 35 de ani, a devenit mamă de băiețel, ce va primi numele Vlad, pe care l-a numit deja „cea mai prețioasă medalie”.

În vara lui 2022, Cătălina s-a căsătorit cu actorul Bogdan Jianu, iar acum, cu puțin timp înainte de a păși în 2023, familia s-a mărit. Sportiva a anunțat pe Instagram venirea pe lume a primului ei copil.

Te-ar mai interesa: Atenție la aceste medicamente. Medic: „Au re...


Cătălina Ponor a născut. Mesajul transmis de marea campioană a României la gimnastică a devenit viral

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu, în vârstă de 52 de ani, în luna iunie a acestui an. Tripla campioană mondială a dezvăluit, ulterior, că urmează să devină mamă pentru prima oară și a publicat astfel prima fotografie cu burtica de gravidă. Luna trecută, Cătălina și soțul ei au făcut public și faptul că vor fi părinți de băiețel.

„Totul nostru”, a scris ea în dreptul unei imagini în care ține mâna mică și delicată a băiețelului ei.

O mulțime de gimnaste, foste colege și adversare, au felicitat-o, printre care Diana Bulimar, Monica Roșu, Larisa Iordache sau elvețianca Giulia Steingruber.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci în cazul unui cutremur. Sfaturi...

Tripla campioană mondială a dezvăluit, ulterior, că urmează să devină mamă pentru prima oară și a publicat astfel prima fotografie cu burtica de gravidă. Luna trecută, Cătălina și soțul ei au făcut public și faptul că vor fi părinți de băiețel.

„Mulţumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simţit răsfăţată… Sunteţi minunaţi! A fost o zi specială…. De fapt, am început anul cu evenimente frumoase în viaţa mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos şi preţios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră!”, a transmis Cătălina Ponor atunci pe Instagram, alături de hashtagurile #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious.

Te-ar mai interesa: Tot ce trebuie să știi despre uleiul CBD...

A fost inclusă în galeria legendelor gimnasticii

Cătălina Ponor a obţinut cinci medalii la Jocurile Olimpice, dintre care trei de aur în 2004, la Atena, la bârnă, sol şi cu echipa, palmaresul său cuprinzând şi cinci medalii la Mondiale, precum şi opt la Europene.

În luna aprilie, s-a aflat că fosta sportivă va fi inclusă în promoţia 2022 a galeriei mondiale a legendelor gimnasticii, International Gymnastics Hall of Fame. Aceasta a fost onorată pe 4 iunie, împreună cu alți șase mari sportivi.

Te-ar mai interesa: Prof. Mărmureanu, despre cutremurul de 7,8 grade: ...

Alături de Cătălina Ponor, în promoţia 2022 au mai fost nominalizaţi ucraineanca Tatiana Guţu, cvadruplă medaliată olimpică, campioana la individual compus din 1992, la Barcelona, şi triplă medaliată la Mondiale, germanul Fabian Hambuechen, al cărui palmares cuprinde trei medalii la Jocurile Olimpice (aur în 2016 la bară fixă), nouă la Mondiale şi 11 la Europene, precum şi fosta gimnastă americană Chellsie Memmel, care a cucerit trei medalii la Mondiale, inclusiv titlul la individual compus în 2005, şi vicecampioană olimpică în 2008 cu echipa Statelor Unite.

Te-ar mai interesa: Cel mai mare păcat, în funcție de zodie. Numerolog...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private