luni, decembrie 6, 2021

Femeile sunt diferite, de aceea și sarcinile lor sunt diferite. Greutatea pe care o pun în timpul sarcinii este diferite, dar, atunci când Kim Kardashian a împărtășit pe Internet că a acumulat 52 de kilograme în timpul sarcinii, foarte mulți oameni au criticat-o. De ce? Kilogramele în plus pot influența viața copilului la naștere, dar și a ta. Este normal să te îngrași în timpul sarcinii, iar ginecologii ne dau câteva cantități după care să ne ghidăm

Te-ar mai interesa: Vitamina responsabilă pentru combaterea anemiei! A...

O femeie cu un indice al greutății normal se poate îngrășa între 25 și 30 de kilograme, o femeie sub medie 28-40 de kilograme, iar o femeie peste medie 15-25. O femeie obeză nu ar trebui să se îngrașe mai mult de 20 de kilograme.

Femeile trebuie să înțeleagă că perioada sarcinii nu este perioada de aur și că au voie să mânânce orice. Conform medicilor ginecologi, femeile trebuie să mânânce în plus 250-300 de calorii, iar acestea trebuie să fie de cea mai buna calitate. Fructe, legume, grăsimi saturate și să evite zahărul rafinat și sarea. Este foarte greu atunci când te confrunți cu pofte și grețuri, însă, trebuie să se gândească la sănătatea copilului lor.

Te-ar mai interesa: Sfântul Nicolae și Moș Crăciun. Omul din spatele p...

Pentru a afla dacă greutatea ta este normală pentru sarcină cel mai bine este să întrebi medicul ginecolog, iar cei care critică ar trebui ignorați. După naștere, trebuie să te gândești că trebuie să dai jos toată greutatea pe care ai acumulat-o în cele 9 luni. În trecut, mamele noastre stăteau acasă și se ocupau de creșterea copiilor și treburi casnice, astfel, ardeau mult mai ușor caloriile. Acum, după concediul de maternitate, femeile se întorc la munca de birou, unde sunt țintuite timp de 8 ore pe zi.

Te-ar mai interesa: Virulența noii variante Omicron, în comparație cu ...

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri