sâmbătă, martie 6, 2021

Când încerci să slăbești trebuie să elimini și obiceiurile proaste care te-au făcut să acumulezi acele kilograme în plus. De unele poți fi conștientă de altele nu, însă noi îți oferim un top

1. Sari peste masa de dimineață

Aceasta este cea mai importantă masă din zi, iar dacă sari peste ea nu faci decât să mânânci mai mult mai târziu. Masa de dimineață îți oferă energia necesară pentru a face față zilei aglomerate.

2. Nu bei suficientă apă

Doi litri pe zi trebuie să fie mantra fiecărei persoane care încearcă să slăbească, dar și care vrea să fie sănătoasă. Nu trebuie să bei apă doar când îți este sete ci trebuie să te înveți să bei cu înghițituri mici apă din jumătate în jumătate de oră. Pielea, silueta, dar și părul tău îți vor mulțumi pentru asta

3. Gustări

Gustările nu înseamnă pungi de cipsuri sau ciocolate. Gustările între mese pot consta în – un bol de nuci, iaurt grecesc, fructe, legume tăiate cubulețe, migdale, stafide.

4. Masa cea mai consistentă este seara

După o zi de lucru intensă îți vine să mânânci tot ce ai prin frigider, însă trebuie să fie exact invers. Nu, tot nu trebuie să mânânci ce găsești prin frigider 🙂 Studiile au arătat că pentru o mai bună digestie, cea mai consistentă masă trebuie să fie dimineața apoi cantitatea să descrească până seara. Pe parcursul zilei vei face mișcare și vei arde caloriile consumate de dimineața. Seara trebuie să mânânci ceva ușor – o salată, pește cu legume sau iaurt cu fructe.

5. Ceri felul doi

Mânâncă încet și mestecă bine mâncarea. Astfel, nu te vei mai simți tentată să mai ceri și a doua porție deoarece vei fi deja plină. Bea apă la masă, de asemenea. Apa taie pofta de mâncare.

A.

Ultimele stiri

Parteneri