sâmbătă, martie 25, 2023

Catherine Deneuve merge mai departe, chiar dacă în 2019 a suferit un accident vascular cerebral. Actrița s-a recuperat complet și vrea să revină pe platourile de filmare

Actriţa Catherine Deneuve, care a suferit un accident vascular cerebral (AVC) în luna noiembrie, a beneficiat de o recuperare medicală completă şi va relua pe 6 iulie filmările de la lungmetrajul „De son vivant”, întrerupte în urma spitalizării vedetei franceze, a anunţat marţi seară o sursă din anturajul artistei, confirmând astfel o informaţie publicată în premieră de postul BFMTV.

Te-ar mai interesa: Premieră medicală mondială: Un pacient complet orb...

Potrivit site-ului 20minutes.fr, acest film, regizat de Emmanuelle Bercot – cu care Catherine Deneuve a colaborat deja de două ori la peliculele „Elle s’en va” şi „La Tete Haute” -, spune povestea unui tânăr bolnav de cancer, interpretat de Benoit Magimel, şi a relaţiei cu mama lui, interpretată de legendara actriţă franceză, în vârstă de 76 de ani.

În urma spitalizării actriţei Catherine Deneuve în luna noiembrie, agentul ei de presă a precizat pentru AFP că vedeta a suferit în timpul filmărilor „un accident vascular ischemic foarte limitat şi, deci, reversibil”.

Te-ar mai interesa: STUDIU. S-a aflat care este legătura dintre colest...

„Din fericire, nu prezintă niciun deficit motor şi are nevoie, bineînţeles, de un timp de odihnă”, a adăugat aceeaşi sursă.

Pe durata convalescenţei renumitei actriţe, prietenii ei au spus că aceasta „a reacţionat bine la tratament şi s-a odihnit”.

„A avut multă şansă, pentru că a fost internată foarte repede într-un spital aflat în apropiere de locul în care filma în momentul în care produs acel AVC”, a adăugat o sursă din anturajul actriţei.

Te-ar mai interesa: OMS, semnal de alarmă: Numărul deceselor provocate...

Catherine Deneuve a apărut recent într-o fotografie ce o arată purtând o mască anti-COVID-19, distribuită pe contul de Instagram al florarului ei din Paris. Actriţa franceză s-a numărat şi printre semnatarii unui editorial publicat la începutul lunii mai în cotidianul Le Monde în favoarea prelungirii drepturilor salariale ale angajaţilor din industria spectacolelor, care întâmpină mari dificultăţi economice în această perioadă din cauza pandemiei de COVID-19.

Te-ar mai interesa: Sucul de cartofi, cel mai bun remediu pentru bolil...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private