miercuri, septembrie 28, 2022

Unele studii afirmă că aproximativ 50% dintre boli au o origine emoțională. Alte studii susțin că poate fi peste 80%, deoarece stresul este responsabil pentru aproximativ cincizeci de patologii.

Un cancer poate fi răspunsul la o stare emoțională persistentă. Pentru că celulele, acele „microuniversuri”, atât de sensibile, cedează unei stări de stres extrem și intră în „șoc”: are loc o alterare, o multiplicare anormală a acestor celule, care dă naștere unei tumori.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Adina Moldoveanu, consultant spiritual, a dezvăluit pentru Antena 3 că a reuşit să ajute oameni cărora medicul le mai dăduseră trei luni de trăit.

„Există o cauză spirituală a bolilor. Dacă nu dezvolţi iubirea de sine nu ai cum să devii un om sănătos. În plus, e important şi cum ne rugăm.

Din cărţile sfinte, de acum 4.000 de ani, ştim că există un tot: corp-minte-suflet. Şi cum am putea noi să avem grijă de corp fără să tratăm sufletul? Toate sunt interconectate şi generează un avertisment, iar acesta este boala.

Adina Moldoveanu: „Există o cauză spirituală a bolilor”

Dacă aceste evenimente trenează şi nu le-am conştientizat se transformă în boli mai grave.

Te-ar mai interesa: Cum arată soția lui Mihai Șora. E cu aproape 60 de...

Am la cabinet oameni care vin cu cancer, boli autoimune, dar nu conştientizează. Cancerul e o ranchiună la nivel subtil care nu s-a dezvoltat într-o iertare şi s-a ancorat într-o energie negativă.

Ea a generat sufocarea celulelor noastre şi a făcut să se ajungă la aşa-numitul diagnostic de cancer.

Spun „aşa-numitul” pentru că sunt oameni cu puterea mentală să nu accepte diagnosticul şi acesta e un prim pas spre vindecare. E senzaţional dacă poţi să faci asta.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...


Adina Moldoveanu: „Cancerul e o boală a sufletului, iar puterea mentală e un prim pas spre vindecare”

Au venit la mine oameni care mi-au spus ca au metastază şi le-a dat medicul trei luni de trăit. Epuizaseră toate celelalte metode şi au reuşit, trăiesc şi acum după cinci ani.

Cancerul nu a fost vindecat total, dar a ieşit din metastază, pentru că omul a reuşit să se schimbe, să facă iertarea în corpurile subtile.

Puterea mentală e un prim pas spre vindecare, iar cancerul e o boală a sufletului”, a spus consultantul spiritual Adina Moldoveanu, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private