Sari la conținut

Caz șocant! Bebeluș de trei luni dezgropat, după ce un trecător i-a auzit plânsetul din groapă

Sursa foto: athiva Doctoul Zilei
Bebelus dezgropat dupa patru zile de la inmormantare

Caz extrem de șocant într-o localitate din Honduras, unde un bebeluș a fost dezgropat la doar patru zile după înmotmântare. Totul s-a întâmplat după ce un trecător a declarat că „i-a auzit plânsetele” venind din mormânt.

Bebelușul a fost declarat mort din cauza febrei severe la doar trei luni și a fost înmormântat într-un cimitir din Protección, Honduras, pe 10 septembrie, iar după doar patru zile a fost dezgropat.

Caz șocant! Bebeluș de trei luni dezgropat, după ce un trecător i-a auzit plânsetul din groapă

O persoană apropiată familiei îndoliate a susținut că i-a auzit strigătele când treceau pe lângă cimitir, în ziua de 14 septembrie. Crezând că copilul a fost îngropat de viu din greșeală, s-a grăbit să spună familiei despre ceea ce a auzit.

Potrivit Mirror, familia micuțului a decis să dezgroape copilul pentru a vedea dacă este adevărat.  Imaginile sfâșietoare de la fața locului au arătat membrii familiei cum se roagă cu disperare ca micuțul să fie în viață. Au încercat să găsească orice semn de viață al micuțului însă copilul nu mișca.

Citeste si:

Potrivit unui apropiat al familiei, copilul a fost dus la spital, dar nici acolo „nu a dat semne de viață”. După ce medicii au confirmat că copilul era încă mort, spitalul a returnat cadavrul familiei zdrobite, care l-a reîngropat după tragicul calvar.

Se crede că nou-născutul ar fi putut suferi de o catalepsie, o tulburare neurologică care provoacă rigiditate musculară și pierderea temporară a capacității de a răspunde la stimuli externi sau de a se deplasa, fapt care a dus la declararea decesului său. Catalepsia este rară și poate fi, de asemenea, un simptom al unor boli precum boala Parkinson sau epilepsia.

Poate fi cauzată și de medicamente antipsihotice sau poate apărea ca urmare a anestezicului cu ketamina. Când suferă un episod de catalepsie, un bebeluș poate să nu se miște timp de multe minute sau ore în șir.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.