Sari la conținut

Caz șocant în Neamț! Ambulanțier găsit carbonizat în mașină. Poliția, în stare de alertă

masina carbonizata
Sursa foto: stiri-neamt.ro
Ambulantier gasit carbonizat

Caz șocant în Neamț! Descoperire macabră într-o pădure din Neamț, unde un bărbat din Roman a fost găsit carbonizat, în propria mașină.

Un angajat de la Ambulanța Neamț, în vârstă de de 55 de ani, a fost găsit de câțiva angajați ai Ocolului Silvic din zonă. Aceștia au alertat oamenii legii, iar mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului.

Soția bărbatului sunase la numărul de urgență 112 cu doar câteva ore înainte de tragicul incident și îl dăduse dispărut.

Ambulanţier găsit carbonizat, se pare că este vorba de sinucidere

Trupul carbonizat a fost găsit în mașină. O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili de ce a recurs bărbatul la acest gest. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman, anunţă stirideneamt.ro.

„La data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un băbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman”, a transmis Poliția Neamț.

Dispariția persoanei în cauză a fost reclamată de soție, la aceeași dată, în jurul orei 11:00, familia nedorind mediatizarea acesteia.

În prezent, polițiștii desfășoară investigații amănunțite sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, scopul fiind acela de a determina circumstanțele exacte și cauzele care au condus la acest deznodământ tragic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel