Sari la conținut

Motivul uimitor pentru care un bărbat a sunat la 112 să comande pizza

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Din cuprinsul articolului

Un bărbat a sunat la 112 să comade pizza, iar motivul e uimitor. Un individ care călătorea vineri într-un autovehicul prin sectorul 6 al Capitalei a alertat autoritățile prin intermediul numărului de urgență 112, semnalând că se află într-o situație de pericol.

Folosind un limbaj codificat, el a indicat că șoferul mașinii în care se afla este sub influența alcoolului. Mai târziu, polițiștii au reușit să-l identifice pe șofer, constatând că acesta avea permisul suspendat și că prezenta o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A sunat la 112 să comade pizza

Poliţia Capiatlei a relatat cazul într-o postare pe Facebook.

„Ora 6 dimineața, un bărbat sună la 112, anunță că este pasager într-o mașină, iar șoferul se află sub influența alcoolului, după care închide. Colegii noștri nu știau nimic mai mult, dar nici nu puteau să rămână indiferenți, așa că l-au sunat înapoi:

112… ce urgență aveți?
Aș vrea să comand o pizza!
Ați sunat la Poliția Capitalei!
Da, da! Știu!

Într-o fracțiune de secundă, colega noastră și-a dat seama despre ce este vorba.
… Faceți referire, cumva, la cazul mediatizat de colegii noștri de la „Oamenii legii”? Vreți să ne spuneți că sunteți în pericol?
Da, da!

Aici a început cu adevărat misiunea de salvare. Cu un apelant care nu putea să vorbească clar și cu un șofer care a decis că poate să facă ce și cum vrea. Fiecare secundă în care bărbatul, aflat sub influența alcoolului, se afla la volan putea să ducă la o tragedie. Colega noastră știa asta, dar nu voia nici să-i pună în pericol viața bărbatului care a sunat la 112. Era clar că amândoi știau secvența din serialul „Oamenii legii”.
Nu plecați cu mașina, rămâneți acolo și vă aducem noi pizza.
Nu vrea să rămânem.
Unde mergeți? Avem nevoie de adresă pentru pizza. Unde livrăm?
… Sectorul 6.
Domnul cu care sunteți este agresiv?
Da. Cu sos dulce!
Pentru câte persoane să fie pizza? Sunteți mai mulți în masina?
Pentru două persoane! Ajungem imediat la destinație.
Ajunge și comanda dumneavoastră. Stați liniștit. A plecat spre dumneavoastră”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel