Sari la conținut

Cazul Caracal se repetă la Brăila. Victima a sunat la 112 înainte să fie omorâtă. Polițiștii au bătut la poartă, dar pentru că nu a răspuns nimeni, au plecat

Sursă foto: Romania TV
Crimă

O femeie din județul Brăila, înjunghiată de partenerul ei de viață, a sunat fără succes la 112 pentru a cere ajutor. Ea nu a reușit să dezvăluie locul în care se afla, iar polițiștii care au răspuns la apel nu au reușit să o localizeze timp de 20 de ore.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit a doua zi de rude. Alături de ea se afla cadavrul bărbatului despre care se crede că ar fi agresat-o.

Apelul la 112 a fost înregistrat luni, la ora 12 și 31 de minute. Operatorul a auzit doar țipetele unei femei care spunea că se află în pericol, apoi convorbirea s-a întrerupt.

Alertată, Poliția a cerut ajutorul serviciului de telecomunicații speciale pentru a localiza persoana. Specialiștii au stabilit că apelul venea din comuna Mircea Vodă și au delimitat o zonă care cuprinde mai multe imobile. Două echipaje au fost trimise pe teren.

Elena Ostache, poliția Brăila: „S-au purtat discuții cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict. Niciuna dintre persoane nu a putut oferi informații care să ajute la identificarea locației sau a apelantei. Nu se auzeau zgomote și nici vreun conflict în derulare, la imobilele din zona respectivă”.

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Poliția nu a comunicat după cât timp agenții s-au lăsat păgubași.

Cu toate acestea, șocant este faptul că agenții au ajuns chiar în fața casei, au bătut la poartă, dar, pentru că nu le-a răspuns nimeni, au plecat.

”Au bătut în poartă, dar nu a răspuns nimeni”, spune un vecin despre polițiștii ajunși la fața locului, într-un interviu pentru Antena3.

Cum s-a petrecut totul

Luni, femeia s-a certat cu concubinul ei, iar acesta a început să o lovească. Femeia a reușit să fugă, de două ori chiar, încercând să ajungă la mama ei, care locuia în apropiere, însă bărbatul a ajuns-o din urmă și a dus-o înapoi în casă.

Disperată, aceasta a reușit să sune la 112, însă nu a apucat să comunice și adresa la care se afla. STS a localizat însă apelul, și a transmis zona în care s-ar fi aflat femeia.

Polițiștii din Ianca au ajuns chiar la poarta casei în care femeia era agresată. Vecinii povestesc că agenții au bătut la poartă, însă, pentru că nu le-a răspuns nimeni, aceștia au plecat.

A doua zi, fratele victimei, din Galați, a încercat să o sune. Când a văzut că aceasta are telefonul închis, s-a deplasat la domiciliul ei. Din nefericire, și-a găsit sora moartă, dar și pe agresorul ei, care își pusese capăt zilelor.

Bărbatul și-a înjunghiat și fosta soție

Bărbatul era cunoscut cu antecedente penale. În 2017, individul şi-a înjunghiat, în Capitală, fosta soție, însă femeia a supraviețuit atacului.

Un an mai târziu, în 2018, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru tentativă de omor, iar în 2022 a fost eliberat condiționat.

Înainte de tentativa de omor din București, bărbatul mai fusese condamnat pentru viol si corupție sexuală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel