miercuri, martie 29, 2023

Asociația Castelul Erhardt a povestit într-o amplă postare pe rețelele sociale o întâmplare nefericită prin care a fost nevoită de treacă o mămică alături de copilul ei cu autism.

„Ai un copil cu autism? N-AVETI VOIE SA INTRAȚI!!! VĂ ROG IEȘIȚI!!!” Da da..exact cum ai citit… s-a întâmplat pe 06.04.2021, între orele 14.45-15.00 la aleea de second hand-uri (nu îmi amintesc cum se numește strada) care începe de la Piața Mare și merge spre parcul central…

Te-ar mai interesa: CAZ IREAL la Maternitatea din Botoșani. La doar 19...

Da, am un copil cu autism, da, este puțin neliniștit, dar nu făcea gălăgie cine stie cât de mare ca să merităm să fim tratați chiar in haĺul ăsta..Deci am intrat la „magazinul” din chestie, copilul țipa, dar doar foarte puțin. Poate pentru cineva fără un pic de răbdare era enervant.

Cum am intrat, o doamnă imediat mă întreabă: „Dar care-i problema cu copilul?”. „Are autism” – răspund eu…

Mama alături de copilul ei cu autism dați afară din magazin

„Atunci n-aveti voie să intrați, VA ROG IEȘIȚI!!!”, și arată spre ușă…

POFTIM??? Întrebam, chiar nu mi se părea real ceea ce am AUZIT… „N-AVETI VOIE SĂ INTRAȚI, IEȘIȚI!!!”.

Am rămas șocată. M-am uitat în ochii ei (sigur a înțeles din privirea mea la ce m-am gânditși unde o trimiteam) și fără să scot un cuvânt am ieșit cu copilul din magazin…Da, puteam să fac scandal, dar nu e de mine.

Te-ar mai interesa: Remedii pentru durerile de spate: schimbați aceste...

Dar în 2021 sa fii discriminată și umilită în haĺul ăsta fără să faci nimic rău, numai pentru că ai un copil cu handicap este foarte foarte trist. Este strigător la cer cât de umiliți și netratați corespunzător sunt acești copii cu un anume grad de handicap…

Sunt niște copii minunați, ar fi destul niște OMENIE și ÎNȚELEGERE.

Eu și copilul meu ne continuăm viața, nu am luat la suflet, dar totuși…Este foarte trist.”, a transmis o mămică din Satu Mare, Asociaţiei Castelul Erhardt, care se ocupă de copii cu autism.

Te-ar mai interesa: Test rapid care îți arată gradul de lăsare al sâni...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private