vineri, ianuarie 27, 2023

Ce a putut să spună Andra despre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil. Prezentatorul TV de la Neatza cu Răzvan și Dani a relatat o întâmplare de când forma un cuplu cu diva de Monaco.

Invitat în cadrul unui podcast, Dani Oțil a vorbit despre o întâmplare cu Mihaela Rădulescu, Cătălin Măruță și Andra.

Nu este un secret că Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu controversat. „Îmi aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant, la o masă, mâncam, beam. (…) Poate la un podcast la Măruță mă întreabă despre asta. Toată lumea știe restaurantul. Măruță și cu Andra, la o masă lângă, erau deja împreună de ceva timp. (…) S-a uitat așa de la distanță.

Te-ar mai interesa: Boala de plămâni gravă care face ravagii printre c...

Mie nu-mi plac apropierile tip găini, știi? Găinile nu se pot lua în brațe, au aripile invers. Și o parte din acest grup – îți dai seama că nu eu cu Cătălin – s-a îmbrățișat așa mai mult: hei, te pup. Dar nu se luau în brațe, mai mult așa din aripi. Mie nu-mi plac aceste apropieri, în general.


Băi, ce răutăcioși, ăștia nu știau că sunt în baie și îi aud

Mihaela a intrat la baie și noi toți așteptam la intrare. Am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal. Mi s-a părut normal, nu ne-au mai văzut oamenii.

Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: Băi, ce răutăcioși, ăștia nu știau că sunt în baie și îi aud. Prima remarcă a fost: Băi, dar Mihaela e înaltă… cu piticul ăla… ce o fi văzut la el… Nu sunt pitic, sunt de dimensiuni normale. (…) Mi-a rămas asta în minte, bine, au fost mai multe răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță”, a spus Dani Oțil.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre sforăit și boala Alzheimer. Tulbur...

„Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și personal și profesional. Am fost în turneu împreună. Nu am de ce să o urăsc”, a mai spus Dani Oțil.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private