Sari la conținut

Dieta Andrei. Cum a slăbit 7 kilograme în 2 luni: „În pandemie am mâncat foarte mult”

Dieta Andrei. Cum a slăbit 7 kilograme în doar 2 luni! Artista a devăluit care este secretul siluetei sale!

Deși este mamă a doi copii, Andra are siluetă demnă de invidiat, asta după ce a slăbit 7 kilograme în doua două luni. Astfel, artista a dezvăluit care este secretul său și cum a ajuns la greutatea dorită.

Artista a acumulat câteva kilograme în plus în timpul pandemiei, dar cu ajutorul unui truc destul de banal, a reușit să scape de ele. Ea a spus că a înjumătățit toată mâncarea pe care o consuma într-o zi, potrivit Spynews.

„Trebuie să mărturisesc, m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie. Am văzut că, în momentul acela, slăbise vreo 6-7 kilograme. Am zis că, dacă ea poate, și eu pot.

Așa că, de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic, am înjumătățit mâncarea pe care o consumam într-o zi”, a explicat Andra, în emisiunea „La Măruță”.

„În pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să-mi permit să mănânc orice vreau.

Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70

Nu mai ardeam caloriile în concerte. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuia să fac asta. Azi de dimineață aveam 63,5 kg. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kg dorite”, a completat artista.

„Mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate”, mai spunea Andra anul trecut.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a mai spus Andra atunci.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: