Sari la conținut

Ce afecțiuni poate depista medicina energetică. Medic român: „Nu există contraindicaţii”

medici
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Mihai Pascu, medic român, a explicat ce este medicina energetică și ce afecțiuni pot fi despistate cu ajutorul acesteia. Metoda poate fi folosită atât de femeile însărcinate, cât și de copii.

„Medicina energetică face parte dintr-un sistem de evaluare care excede în afara metodelor actuale medicale de diagnostic.

Această zonă de diagnostic testează reactivitatea pacientului. Sistemul se bazează pe aceleaşi principii.

Se testează reactivitatea pacientului la anumiţi stimuli, care pot fi electrici şi electromagnetici care stimulează întâlnirea cu anumite substanţe, alimente, alergeni”, a spus medicul Mihai Pascu, vineri, în cadrul rubricii Sfat de Sănătate de la Antena 3.

Medicina energetică poate depista vulnerabilităţile

„Capabilitatea lui cea mai mare este de a descoperi tipul de reactivitate al pacientului şi felul în care el se comportă în anumite situaţii, care ne dau informaţii legate de vulnerabilităţile pe care le are, susceptibilităţile de a dezvolta anumite patologii.

Acest echipament reuşeşte să obţină rezultate importante şi poate aduce şi corecţii. Poate, tot prin mecanisme energoinformaţionale, sau prin ajutorul unui laser. Se mai poate încarcă un remediu de tip lichid. Este un amestec de apă şi alcool.

Cum funcţionează medicina energetică

În calculator există baza de date. Elementele pe care le testează acel spectru electromagnetic este trimis către placa care emite un câmp electromagnetic foarte slab.

Datorită acestui aspect, această metodă poate fi folosită înclusiv de către femeile însărcinate, dar şi de copii. Deci, nu există contraindicaţii.

Pacientul are electrozii în mână şi prin acei electrozi, aparatul culege răspunsul la stimulii pe care îi trimite. Vede care este reacţia pacientului la acest test.

Testarea se produce cu o viteză foarte mare. După ce se colectează informaţia, se compară cu un răspuns considerat normal.

Aparatul analizează organele şi sistemele pentru a vedea facă există disfuncţii. Simptomatologia este privită din două perspective. Partea clinică cu posibile manifestări, şi partea emoţională.

Programul lucrează automat şi precis. Recomandarea celor care au dezvoltat acest program este ca retestarea să nu se facă mai repede de 72 de ore”, a mai spus medicul.

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel