vineri, septembrie 30, 2022

Ce ascunde Meghan Markle sub rochie? „Pare ar fi o pompă de insulină”! Moartea reginei Elisabeta a II a a unit familia regală. Toți jurnaliștii, și nu numai, sunt cu ochii pe ei. Recent, Regele Carol a fost surprins alături de Prințul Harry și Meghan, Ducesa de Sussex – pentru prima dată nu doar de la moartea Reginei, ci și din 2020.

De când ducele și ducesa de Sussex au apărut la înmormântarea Reginei, toată lumea îi studiază cu mare atenție.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

Acum, subiectul principal este Meghan. Toți se uită cu atenție la o imagine cu ducesa de Sussex făcută în fața castelului Windsor.

Oamenii comentează pe rețelele de socializare pe tema unui subiect controversat. Ei au observant că Meghan, ducesa de Sussex, ascunde un „dispozitiv” secret sub rochie, în timp ce discuta cu persoanele îndoliate în fața Castelului Windsor, pe 10 septembrie, după moartea reginei Elisabeta a II-a.

O fotografie a ducesei, distribuită pe Twitter, arată un obiect dreptunghiular care este ascuns sub rochia neagră a fostei actrițe.

Ce ascunde Meghan Markle sub rochie? „Pare ar fi o pompă de insulină”

Imaginea a fost realizată de fotograful Chris Jackson, iar obiectul în cauză poate fi văzut în fotografia originală.

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...


Dar „Ce ascunde Meghan sub rochia ei?”

Utilizatorii rețelelor de socializare s-au grăbit să își expună părerea despre acel obiect.

„Este un spion!”, a sugerat o persoană. „Pare a fi un microfon”, a comentat altul.

„Dacă se dovedește că a avut într-adevăr un microfon pentru a înregistra sau transmite, ar trebui să i se interzică acest lucru. Devine ridicol”, a mai spus o altă persoană.

Obiectul nu pare a fi un microfon

„Ar putea fi un fel de dispozitiv medical – cum ar fi o pompă de insulină sau ceva de genul ăsta?”, a întrebat altcineva.

Te-ar mai interesa: Atenție! Picioarele umflate pot prevesti un infarc...

„Probabil o curea pentru rochie. Sau ceva medical”, a sugerat un Tweeter.

„Este femeie. Probabil că este un tampon de rezervă. De ce o atacă toată lumea? Sunteți cu toții atât de meschini”, a spus altul.

Un expert video a declarat pentru 7Life că, dacă Meghan și Harry ar filma imagini pentru un documentar, ar fi necesar un microfon de un anumit fel.

Microfoanele sunt ușor de ascuns

„Pentru a obține un sunet clar de la Meghan și Harry, probabil că ar trebui să poarte un microfon. Editorii pot apoi să potrivească sunetul înregistrat, cu toată viziunea membrilor familiei regale în timpul plimbării lor”, a spus expertul.

Te-ar mai interesa: Medic anestezist, acuzat de terorism medical! Un d...

„Microfoanele din ziua de azi sunt ușor de ascuns. Așa că există posibilitate ca cei doi să le poarte.

„Dacă aș produce un documentar cu implicarea lor, vă garantez că aș încerca să înregistrez un sunet clar pentru a însoți imaginile pe care lumea le-a văzut”, potrivit 7news.com.au.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private