Sari la conținut

Ce ascunde pofta de dulce? NU înseamnă că ne-a scăzut glicemia

gustarile pot duce la un metabolism slab
Sursa foto: arhivă Doctorul Zilei
alimente ce pot duce la un metabolism slab

Ce ascunde pofta de dulce? Mulți sunt de părere că este vorba de scăderea glicemiei, însă nu este așa. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit despre ce este vorba.

”Oamenii trebuie să își asculte organismul, noi suntem cei mai buni doctori ai noștri. Ni se întâmplă uneori să simțim o poftă excesivă de ceva gras, să mâncăm ceva gras. Când se întâmplă asta înseamnă că ne lipsește calciul.

Când avem poftă de dulce nu înseamnă că ne-a scăzut glicemia, ci avem lipsă de magneziu. Când vrem să mâncăm ceva sărat avem nevoie de minerale. Și când avem poftă de prăjeli, organismul nostru are nevoie de săruri” a explicat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Ce ascund alte pofte

Grăsime – calciu

Dulce – magneziu

Sărat – minerale

Prăjituri – săruri

3 legi ale îndeplinirii dorințelor

Lidia Fecioru a dezvăluit la un moment dat care sunt cele 3 legi ale îndeplinirii dorințelor. Potrivit bioenergoterapeutului, funcționează 100% și îți aduc tot ce vrei!

„1. Legea comenzii

Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante.

Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand.

Trebuie sa comenzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.

2. Legea zeciuielii

Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu.

Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

3. Legea bunavointei

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel