Cercetătorii au descoperit un motiv important pentru care ar trebui să măncăm mai des portocale.
Ceaiul și portocalele scad riscul de cancer ovarian cu o treime, potrivit unui nou studiu.
Un studiu major care a durat 30 de ani a scos la iveală că anumiți compuși din ceai și din citrice protejează împotriva acestei boli devastatoare.
Cancerul ovarian, denumit și ucigașul tăcut, din cauză că este diagnosticat prea târziu pentru a ami fi tratat, afectează aproximativ 7000 de femei, în fiecare an și omoară mai mult de 4000, doar în Marea Britanie,
Cercetătorii de la Universitatea de Est din Anglia au studiat alimentația a 171,940 de femei cu vârste între 25 și 55 de ani și au descoperit că cele care mănâncă alimente bogate în flavonoizi-inlcusiv ceai, vin roșu, mere și citrice, au un risc mai scăzut să dezvolte tumori ovariene.
Ceaiul reduce riscul cu 31% și citricele cu 21%, potrivit Jurnalului American de Nutriție Clinică.
Grigori Rasputin, misticul rus și consilier al familiei regale, a fost subiectul fascinației și al…
Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt zodiile norocoase care…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, care este planta din care…
Medicul Tudor Ciuhodaru a prezentat zece recomandări de urmat pe care românii trebuie să le…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre tradițiile și superstițiile specifice…
În lumea complicată a relațiilor umane, întâlnim uneori oameni care nu ne doresc întotdeauna binele.…