Sari la conținut

Ce băutură consumă Mircea Badea în fiecare zi. Nu bea apă de 30 de ani

prezentator tv
sursa foto: retete si vedete
mircea badea nu bea apa

Mircea Badea a reușit să uimească medicii. Îndrăgitul prezentator TV a devăluit la un moment dat că mai bea apă de 30 ani, însă există o băutură pe care o consumă zilnic, în cantități industriale.

Cu ceva timp în urma, Mircea Badea a prezentat o știre care făcea referire la tinerii care mor de infarct, una din cele mai posibile cauze fiind, conform specialiștilor, consumul de băuturi energizante. Prezentatorul TV a mărturisit, cu această ocazie, că și el obișnuiește să consume astfel de băuturi.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea.

prezentator tv
sursa foto: retete si vedete

Ce băutură consumă Mircea Badea în fiecare zi

„Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat”, a mai zis Mircea Badea.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat realizatorul TV.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel