Sari la conținut

Boala cu care se confruntă Mircea Badea. Este incurabilă!

prezentator tv antena 3
sursa foto: retete si vedete
in gura presei

Boala lui Mircea Badea. Cu ceva timp în urmă, realizatorul TV a reacționat imediat după ce Dana Budeanu a ironizat un anumit tip de bărbați.

La vremea aceea, Mircea Badea mărturisea că și el suferă de respectiva afecțiune, iar simptomele nu sunt deloc agreabile.

„Neața la toți mafioții de la coadă la pâine care întreabă dacă e cu maia și goji moji gluten. Luați franzelă, fătălăiloooor!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook, cu câteva luni în urmă.

Cu această ocazie, Mircea Badea a declarat că suferă de intoleranță la gluten, mai exact boala Duhring, fiind vorba despre o afecțiune care nu trebuie neglijată.

„Eu am cea mai mare intoleranță la gluten. Am boala Duhring. Sunt cel mai intolerant la gluten eu și alți câțiva de la planetă.

Forma de boală pe care o avem noi este o boală de nișă, nu este o boală foarte răspândită. Celiachia, intoleranţă alimentară permanentă la gluten, este răspândită, dar eu mă refer la halul în care suntem noi cei cu boala Duhring.

Am văzut mulți care ziceau „hahaha, terminați cu prostiile astea cu glutenul”, iar apoi se tăvăleau în chinuri pe diferite spețe.

Dana Budeanu să fie sănătoasă și să beneficieze de gluten, nu asta este problema, dar poate nu toți ăștia care mănâncă fără gluten sunt fătălăi, poate unii sunt bolnavi”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Ce băutură consumă Mircea Badea în fiecare zi

Popularul prezentator TV susține că o bea de mai bine de 25 de ani în cantități industriale. Ajunge să-i uimească și până și pe medici!

Mircea Badea a prezentat o știre referitoare la tinerii care mor de infarct, una din cele mai posibile cauze fiind, conform specialiștilor, consumul de băuturi energizante. Prezentatorul TV a mărturisit, cu această ocazie, că și el obișnuiește să consume astfel de băuturi.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea.

Băutura pe care Mircea Badea o consumă zilnic

„Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat”, a mai zis Mircea Badea.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat realizatorul TV.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel