vineri, aprilie 16, 2021

Nu ar fi minunat să slăbeşti, chiar dacă mănânci mai mult? Acest lucru este posibil, dacă ştii ce băuturi să îţi prepari, pentru a scăpa de inesteticii colăcei, potrivit womenshealthmag.com.

Apa cu miere este o excelentă

alegere, întrucât mierea este un ingredient minunat, care te ajută să pierzi din greutate, dar îţi satisface şi papilele gustative, având deliciosul gust dulce, dar şi nutrienţi miraculoşi, care ajută la o bună funcţionare a digestiei.

Adăugaţi în apă caldă o linguriţă de miere naturală, o linguriţă de zeamă de lămâie proaspăt stoarsă şi o linguriţă de scorţişoară. Dacă veţi bea această băutură magică dimineaţa, pe stomacul gol, slăbirea va fi garantată. În plus, corpul vi se va alcaliniza, iar senzaţia de foame va dispărea treptat.

Zeama de lămâie are efecte uluitoare în procesul

de slăbire, întrucât măreşte rata metabolică. Consumi energie indiferent de ceea ce faci, chiar şi atunci când dormi. Rata metabolică bazală este reprezentată de numărul de calorii pe care corpul tau le arde atunci când este în repaus, adică atunci când dormi, mănânci, respiri etc.

Probabil aţi observat că, de la an la an, este din ce în ce mai greu să slăbeşti şi să te menţii, fără să îţi controlezi dieta, asta şi pentru că rata metabolismului bazal (RMB) scade, pe măsură ce îmbătrâneşti. De asemenea, privarea de alimente în speranţa scăderii în greutate scade rata metabolică, de fapt.

Exerciţiile cardiovasculare făcute regulat iti cresc RMB, iţi îmbunătăţesc sănătatea şi rezistenţa atunci când abilitatea corpului de a „arde” energia scade treptat.

Scorţişoara accelerează “arderile” organismului şi stabilizează nivelul de zahăr din sânge, încât nu veţi mai avea atâtea pofte.

Dacă veţi reuşi să includeţi în ritualul de dimineaţă acest obicei, pe stomacul gol, organismul vă va mulţumi şi mai mult, vă va ajuta să slăbiţi aproape miraculos.

Ultimele stiri

Parteneri