luni, august 8, 2022

Oficial astăzi s-a lansat campania „Împreună învingem pandemia” și se conturează în jurul întrebării:     „Ce conține vaccinul?”.  Cu această ocazie, premierul Cîțu a anunțat că în următoarea perioadă vor rula în media 11 spoturi publicitare prin care se va explica „ce conține vaccinul?”

”Astăzi introducem un element nou, întrebarea ”Ce conține vaccinul”. Este întrebarea care stă la baza acestei campanii. Aici nu vorbim despre componența clară, nu este o întrebare directă despre ce elemente chimice conține vaccinul și de lista de ingrediente a vaccinurilor, ci, mai mult, despre ce înseamnă pentru noi vaccinul. Despre asta vorbim. Este o încercare de a afla ce înseamnă pentru noi acest vaccin și cum ne ajută să revenim la normalitate.

Te-ar mai interesa: Ne mențin tinerețea, reduc zahărul din sânge, stim...

Prin această întrebare încercăm să aflăm de la dumneavoastră de ce vă este dor și ce v-a lipsit în această perioadă. Acesta este adevăratul simbol al vaccinului, revenirea la normalitate. Revenirea la viața pe care o aveam înainte, cu toții, înainte de pandemie, când nu eram nevoiți să purtăm măști, să păstrăm distanțare, să ne dezinfectăm tot timpul, sau să stăm departe de cei dragi. Dacă știm că acesta este obiectivul, atunci trebuie să ne vaccinăm. Mai simplu de atât nu se poate. De data aceasta, putem să învingem doar împreună. Și vom învinge împreună această pandemie.

Te-ar mai interesa: Avertisment medic neurolog: „Acesta este unul dint...

Prin această campanie lansăm 11 spoturi care vor fi difuzate în mass media, în perioada următoare. Sunt trei generale, care ne arată de ce ne este dor și alte 7 spoturi făcute pe public țintă: elev, bunică, mamă, turist, tânăr festivalier. Iar toți aceștia ne vor spune ce conține vaccinul pentru ei”, a declarat, joi, Florin Cîțu.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private