Sari la conținut

Ce CULOARE au fructele și legumele care ne DETOXIFICĂ cel mai bine corpul

Lămâile, bananele, ananasul, dovleceii, ardeii, porumbul sau gutuile au în comun culoarea galbenă, iar asta le califică drept adevărate remedii ale naturii împotriva celor mai des întâlnite afecțiuni. Se spune că purtatul hainelor  galbene oferă claritate mentală, dar când vine vorba de alimente, culoarea ajută inima, îmbunățățește vederea, digestia și întărește sistemul imunitar.

Galbenul fructelor și legumelor este dat de bioflavonoizi, pigmenți care acționează și pe post de antioxidanți.  Printre altele, alimentele de culoarea soarelui sunt eficiente în menținerea sănătății pielii, vindecă rănile și menține densitatea osoasă. De departe cel mai mare beneficiu al fructelor și legumelor galbene este efectul detoxifiant, acestea fiind nelipsite din dietele de slăbire, pentru că îmbunătățește sucurile digestive menite să descompună grăsimea din alimente.

Mai mult, legumele galbene conțin carotenoizii, coloranți naturali cu efect antitumoral și vitamina C, capabilă să reducă inflamațiile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel