luni, septembrie 20, 2021

Cum nunta regală este pe ultima sută de metri, Meghan Markle l-a pus la dietă pe prinţul Harry. Deja rezultatele se văd, el scăpând de câteva kilograme, scrie dailymail.co.uk.

În plus, prinţul a mai luat o

decizie drastică, tot pentru frumoasa sa viitoare soţie. A renunţat la fumat! Nici Meghan nu se lasă mai prejos, dorind ca amândoi să fie în cea mai bună formă fizică în ziua în care se vor căsători.

Dieta care funcţionează în cazul prinţului este una restrictivă, el renunţând, în mare, la carbohidraţi. Fără dulciuri şi pizza, deşi hamburgherii, pizza şi puiul prăjit sunt printre preferatele prinţului, el fiind adesea surprins înfruptându-se din aceste alimente considerate duşmanii cântarului.

Prinţul o urmează pe viitoarea mireasă şi a trecut pe sucuri proaspete, a renunţat

total la carbohidraţi şi mâncare procesată şi au introdus în meniul zilnic kale şi quinoa.

Domnişoara Markle este expertă în diete, urmându-le cu religiozitate de ceva ani, lucru dovedit de silueta sa impecabilă.

Meghan a povestit cam ce mănâncă ea într-o zi. Începe dimineaţa cu un shake de vanilie fără zahăr, amestecat la blender cu afine, la prânz se delectează cu o salată cu brânză de capră, iar la cină mănâncă fructe de mare.

Un lucru este clar. Cuplul regal va face senzaţie în ziua nunţii.

Ultimele stiri