Consumul regulat de cafea reduce riscul de cancer la ficat în rândul alcoolicilor, indică o recentă cercetare efectuată de fondul World Cancer Research Fund în colaborare cu American Institute for Cancer Research Continuous Update, informează diabetesinsider.com.
Raportul a fost elaborat pe baza analizării a 34 de studii la nivel mondial care au implicat 8,2 milioane de oameni cu privire la cauzele și prevenția cancerului de ficat. Aceasta este cea mai cuprinzătoare trecere în revistă a modului în care activitatea fizică, dieta și stilul de viață afectează riscul de cancer la ficat.
Cafeaua are mai multe componente care confirmă sugestiile mai vechi potrivit cărora posedă proprietăți de combatere a cancerului. Cercetătorii avertizau de mult că un consum excesiv de alcool crește riscul de cancer la ficat, însă acum se vădește că un consum regulat de cafea poate contribui la reducerea acestui risc.
Rugăciunea pe care trebuie să o rostești în Săptămâna Mare. Săptămâna Mare, cunoscută și sub…
Săptămâna Mare reprezintă ultima săptămână premergătoare Paștelui, în care sunt organizate slujbe religioase speciale.Acestea sunt…
Mariana Cojocaru vine cu vești neplăcute pentru o singură zodie. Pe acești nativi îi așteaptă…
Monitorizarea femeilor însărcinate a trecut de Senat. Proiectul de lege prin care se asigură accesul…
Cele mai cunoscute remedii biblice. În căutarea unor metode naturale și tradiționale de vindecare, mulți…
În România avem peste 30 de specii de căpuşe. Cum ne protejam de acestea. Căpuşele…