marți, ianuarie 31, 2023

In momentul in care apar probleme cu erectia barbatului, rolul femeii este cat se poate de important pentru a rezolva aceste inconveniente.

Barbatii trec prin momente crunte in mintea lor in cazul in care au parte de probleme erctile asa ca de multe ori atitudinea partenerei este foarte iportanta. Asa ca iata ce este de facut pentru a rezolva aceste probleme si pentru a reaprinde flacara iubirii, fara ca iubitul sa aiba de suferit pe plan psihic.

Te-ar mai interesa: 4 moduri în care vremea rece vă distruge pielea. C...

Ganditi la rece

Dupa ce s-au calmat spiritele (interioare, caci in interior se duc marile lupte), asezati-va si discutati la rece, incercand sa dibuiti posibilele cauze. De regula, pot fi de doua feluri: cauze fizice sau cauze psihice. Luati in calcul eventuale tratamente medicamentoase pe care le urmeaza el, dar si probleme de tipul stresului la locul de munca sau in familie. In cele mai multe cazuri, episoadele de impotenta, asadar cele care vin si trec, au cauze psihologice.

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private