Sari la conținut

„Afrodisiacul mayașilor”, soluția pentru bărbații cu probleme erectile. „Stimulează circulaţia la nivel genital şi poate produce euforie“

„Afrodisiacul mayașilor”, soluția pentru bărbații cu probleme erectile. „Stimulează circulaţia la nivel genital şi poate produce euforie“.

Există plante medicinale pentru a stimula apetitul erotic utilizate în cultura diverselor popoare. În civilizaţia Maya, de exemplu, Damiana era folosită pentru proprietăţile sale afrodisiace. În Mexic a fost mult timp consumată sub formă de ceai chiar înainte de dragoste. Planta este recomandată ca remediu în caz de impotenţă, ejaculare precoce şi a problemelor psihosexuale la bărbaţi dar are efecte beneficie şi în cazul femeilor.

Mai mult de atât, fitoterapeuții au descoperit un amestec minune, cunoscut sub numele de „afrodisiacul mayașilor”, și compus din trei plante cu rezultate excelente pentru bărbații cu probleme erectile.

Astfel, ovăzul lăptos, un bun tonic sexual pentru bărbații cu probleme erectile, trebuie consumată în combinație cu un extract din frunze de urzică (Urtica dioica) și de damiană (Turnera Difusa).

„Afrodisiacul mayașilor”, soluția pentru bărbații cu probleme erectile

Suc de ovaz verde

  • Ovăzul

Ovăzul este o cereală care are numeroase proprietăți nutritive și tonice. Terciul de ovăz este ușor de digerat datorită fibrelor, hrănitor, iar în combinație cu alte plante medicinale poate ajuta la tratarea diverselor afecțiuni.

Fitoterapeuții recomandă vârfurile verzi și lăptoase, renumite pentru efectul lor emolient asupra sistemului nervos, dar și tulpinile care conțin dioxid de siliciu și alte minerale esențiale pentru oase, dinți, unghii și păr sănătos, conform  Este o bogată sursă de calciu în timpul sarcinii și al menopauzei și oferă un plus de energie organismului.

Damiana, proprietățile plantei și consumul acesteia

  •  Damiana

Aceasta plantă conține alcaloizi care stimulează organele sexuale și sistemul nervos, acționând ca un catalizator al circulației sanguine. Damiana este faimoasă pentru efectele ei de reglare a ciclului menstrual și de ameliorare a dezechilibrelor hormonale.

Folosită tradițional de mayași, această plantă este un afrodisiac eficient. În același timp, este și un tonic general, care poate îmbunătăți starea de spirit a unei persoane. De asemenea, damiana poate vindeca impotența la bărbați și poate ameliora frigiditatea la femei.

Substanţele active din această plantă stimulează circulaţia la nivelul organelor genitale şi creşte sensibilitatea în zonă. De aceea poate fi utilizată pentru tratarea libidoului scăzut atât la bărbaţi cât şi la femei.

„Stimulează circulaţia la nivel genital şi poate produce euforie“

Fiziologic, Damiana creşte cantitatea de spermă la bărbaţi, dar pare să aibă mai mult de un efect psihologic la femei.

Damiana înlătură nervozitatea şi induce relaxarea, benefică pentru dragoste. Poate produce chiar o uşoară euforie la unele persoane, iar dacă se administrează înainte de culcare poate induce vise erotice.

Se aministrează sub formă de pulbere, capsule şi tinctură sau ceai, această fiind şi forma cea mai utilizată deoarece are un gust plăcut. Damiana are acţiune diuretică, laxativă, diuretică şi antitusivă.

Frunze De Urzica (Stinging Nettle Leaf), 400 Mg, Swanson » Herbacom.ro

  • Extract din frunze de urzică

Urzica crește disponibilitatea sangvină a testosteronului, ceea ce duce la creșterea dorinței sexuale. Prostata, de asemenea, beneficiază de urzică. În Germania, urzica și rădăcina de urzică este folosita ca tratament pentru hiperplaziei benigne de prostată (marirea prostatei) și adenoamele de prostată timp de decenii.

Într-un studiu chinezesc, ovăzul verde combinat cu urzica (luate sub forma de pulbere cu apă sau suc de plante verzi) au proprietati afrodisiace, stimulând procreerea.

Studiile făcute de cercetătorii de la Facultatea de Medicină a Universității Northwestern Ohio au dovedit că amestecul de urzică cu ovăz a ajutat bărbații cu disfuncții sexuale să obțină și să mențină erecția. Nivelul de hormoni din sânge al acestor bărbați a crescut semnificativ.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: