Sari la conținut

Ce este jurnalul viselor și care sunt beneficiile pentru sănătatea mentală

Ce este jurnalul viselor și care sunt beneficiile pentru sănătatea mentală.

Se spune pe bună dreptate că visele îți pot arăta calea de urmat. Visele sunt propriul set de imaginații și gânduri subconștiente ale minții tale în timp ce dormi. Multe lucruri la care visezi sunt setul de idei ale minții tale; aceste vise pot induce uneori fericire și, de asemenea, te pot face anxios.

Uneori, visele pot fi și coșmaruri la care te trezești brusc în miezul nopții.

Cu toate acestea, anumite vise te fac fericit și îți dorești să nu te trezești din somn doar pentru o vreme, doar pentru a mai visa puțin. Aceste vise ar putea fi creative în natură și ar putea ajuta, de asemenea, creierul tău conștient.

Ce este jurnalul viselor și care sunt beneficiile pentru sănătatea mentală

„Jurnalul viselor” vă ajută să vă urmăriți activitățile de zi cu zi. În mod similar, te poate ajuta și să țineți în jurnal visele. Este benefic pentru minte și ar putea ajuta, de asemenea, mintea ta creativă. Aruncă o privire la beneficiile notării viselor tale.

1. Vă poate ajuta să vă rezolvați problemele. În viața de trează, s-ar putea să întâmpinați mai multe probleme pentru care este posibil să nu găsiți soluții. Cu toate acestea, atunci când visezi, s-ar putea să găsești soluții la aceste probleme în visele tale.

2. Te poate ajuta să gândești creativ. Visele tale ar putea avea anumite gânduri creative pe care s-ar putea să nu le poți înțelege imediat. Cu toate acestea, atunci când le notați și le căutați mai târziu, s-ar putea să găsiți anumite idei care vă pot ajuta.

3. Vă poate ajuta să vă amintiți visele. Uneori, s-ar putea întâmpla să uitați un vis și să vi-l amintiți câteva zile mai târziu. Când vă amintiți, asigurați-vă că-l scrieți. Când faceți acest lucru de mai multe ori, vă poate ajuta să vă amintiți gândurile și visele uitate.

4. Poate ajuta la construirea unei legături mai bune cu tine însuți, precum și cu oamenii din jurul tău. Când vă așezați și analizați visele, vă poate ajuta să înțelegeți de ce ați avut un astfel de vis și ce intenționează să vă spună. Vă poate ajuta să construiți relații mai bune cu oamenii din jurul vostru și, de asemenea, vă poate ajuta să vă înțelegeți mai bine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.