Sari la conținut

Ce fel de pâine este recomandată în diete

De cele mai multe ori, ideea unei diete apare în momentul în care starea de sănătate impune o schimbare a stilului de viață. Conform specialiștilor, indicat ar fi să adaptăm noul regim alimentar propriilor necesități și să fie în deplină concordanță cu sfaturile unui medic nutriționist, pentru a nu avea repercusiuni grave asupra stării de sănătate.

            Pentru un stil de viață sănătos, pe lângă alimentația echilibrată, este necesară activitatea fizică și un somn odihnitor. Combinate armonios, rezultatele vor fi sesizabile. Este de preferat să consultăm un medic nutriționist și să urmărim în timp, ce anume determină organismul să asimileze sau să ardă grăsimile, pentru a putea stabili un plan de nutriție adecvat propriului organism, fără a-l supune la modificări majore, care pot duce la tulburări ale metabolismului.

            Adoptarea unei diete echilibrate, nu presupune excluderea completă a anumitor produse din meniul zilnic, ci doar un consum alimentar echilibrat, în cantități moderate. Ce se întâmplă însă, în momentul în care trebuie să renunți la un aliment care nu lipsea de la nicio masă? Pâinea este în diferite cazuri eliminată complet dintr-un regim alimentar. O variantă acceptată este pâinea prăjită sau cea integrală, folosită de asemenea, cu moderație.

Citeste si:

            Dacă vă este greu să renunțați la pâine, dar vă doriți în același timp să adoptați un nou stil de viață, care să vă îmbunătățească starea de sănătate, de acum puteți introduce în meniul zilnic pâinea cu esteri de stanoli din plante. Aceasta ajută la reducerea colesterolului şi la prevenirea bolilor cardiovasculare. Astfel consumată zilnic, timp de două săptămâni, se poate obține o reducere a colesterolului total cu până la 10%. Acestă valoare scăzută se menține pe o perioadă de 12 luni, dacă zilnic se consumă produse cu esteri de stanoli din plante.

 Este recomandat consumul zilnic a 4 felii de pâine esteri de stanoli din plante pentru o perioadă de minim 14 zile, tuturor celor care doresc să adopte un regim alimentar echilibrat și un stil de viată sănătos..

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.