marți, iunie 22, 2021

Charlote şi logodnicul ei, Chris Clark, erau în vacanţă când bărbatul a început să simtă dureri într-o parte a stomacului. Durerile au crescut în intensitate, după care Chris a inceput să se simtă obosit

şi să îşi piardă pofta de mâncare.

După o serie de teste medicale, medicii i-au dat vestea groaznică: sufera de o formă rară de cancer pancreatic, care se extinsese şi la stomac şi că mai are de trăit doar câteva luni.

,,M-am ridicat şi am ieşit din cabinet. Eram blocat, pierdut, nu înţelegeam ce se întâmplă. Doctorul a venit după mine şi mi-a zis că pentru un diagnostic clar trebuie să mai fac câteva analize. Charlotte era în sala de aşteptare. M-am aşezat lângă ea şi după 5 minute am cerut-o de soţie. Apoi, m-am reîntors la medic pentru restul de investigaţii. În acea zi mi s-a spus că

am cancer şi că mai am de trăit doar câteva luni”, a declarat Chris.

Charlote a acceptat imediat şi mai mult decât atât, în doar 10 zile a organizat nunta viselor sale.

,,Am fost norocoşi. Familia si prietenii ne-au ajutat cu totul. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea”, a marturisit Charlotte.

Imediat după nuntă, Chris a început tratamentul. Tot atunci el a aflat că forma de cancer de care suferea este ereditară, însă el nu avea cum să ştie pentru că a fost adoptat.

Deşi medicii nu i-au dat mai mult de 6 luni de viaţă, Chris a depăşit termenul şi mărturiseşte

că se simte destul de bine, în ciuda tratamentului de chimioterapie.

,,Încercăm să ducem o viaţă normală şi ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună,” a declarat Charlote.

Deşi nu este între primele cele mai frecvente cancere, cancerul pancreatic se dezvoltă şi se extinde fără a da semne il, de aceea  este al patrulea ca mortalitate dintre toate tipurile de cancer.

Ultimele stiri

Parteneri