Sari la conținut

Ce i-ar fi făcut preotul Visarion Alexa acestei femei depășește orice imaginație! Cătălina susține că este a patra victimă

Biserica Ortodoxă este zguduită de scandalul provocat de preotul Visarion Alexe. Acesta este acuzat de hărțuire sexuală, fiind pus sub control judiciar timp de 60 de zile.

Din păcate, încep să iasă la suprafață mai multe acuzații, mai multe victime acuzându-l pe părinte.

Acum o nouă victimă, Cătălina, vânzătoare la o librărie de cărți religioase din Piața Unirii, aduce acuzații la adresa preotului. Aceasta susține că de mai bine de 2 ani este hărțuită de părinte și nu este ea persoana pipăită în timpul spovedaniei, potrivit spynews.ro

„Precizez că nu eu am făcut plângerea de agresiune sexuală împotriva părintelui Visarion Alexa și în postările mele este vorba de hărțuire psihologică, nu de hărțuire sexuală. (…) Pentru că nu vreau să fac tot ce vrea dumnealui în legătură cu un băiat, de 2 ani și jumătate părintele Visarion Alexa îmi pune șefii, colegii și clienții de la Librăria Sophia din București să se bage în viața mea personală, să mă jignească, să mă amenințe.

Astăzi a fost a doua oară când șefa a țipat la mine ca să semnez un avertisment cum că am un comportament nepotrivit… Părintele pare să spună că prin aceste lucruri mă testează. Eu îl alesesem ca duhovnic crezând că este sincer și blând… Vă rog, poate îl oprește cineva pe părintele să nu-mi mai facă niciun rău, să pot să am și eu, din nou o viață normală… Pe 10 august a.c. i-am spus părintelui Visarion Alexa că de acum eu nu mă mai spovedesc la dumnealui și că sper să nu mă mai hărțuiască, dar părintele mă amenință în continuare. Părintele Nectarie, starețul Mănăstirii Radu Vodă, m-a sfătuit să fac o reclamație împotriva părintelui Visarion, la Arhiepiscopia Bucureștilor.

Pe 24 august am făcut reclamație, însă domnul de acolo mi-a spus că dumnealor nu prea pot face nimic, că nu pot să-i întrebe pe șefii și colegii mei de la Librăria Sophia care este adevărul (părintele îi pune să mă jignească, să mă amenințe), că părintele are voie să facă ce vrea…

Am rugat doi preoți să îl oprească pe părintele să nu-mi mai facă rău, dar nu l-au oprit, ci părintele mă hărțuiește în continuare, de dimineață până seara, de 2 ani și jumătate. Și șefa în continuare țipă la mine și mă amenință că mă dă afară. Eu îmi doresc un duhovnic sincer și blând. Vă rog, să-l oprească cineva pe părintele să nu mă mai hărțuiască și să nu-mi mai transmită absolut niciun mesaj”, a scris Cătălina T, pe pagina sa de Facebook.

Referitor la acuzațiile lansate la adresa preotului Visarion Alexa, Lavinia I., prietena Cătălinei, a afirmat public că este dezgustată de apucăturile popilor și că ea, Lavinia, ar fi al patrulea caz din ultima perioadă. „Nu știu ce se întâmplă în ultimul timp, deja ești al 4-lea caz – cu mine inclus -, de hărțuire, amenințări, teroare, poliție, șantaj… Nu avem nicio nădejde la oameni, numai rugăciunea îi mai poate opri pe aceștia!”, a afirmat Lavinia I.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel