vineri, ianuarie 27, 2023

Numerologia și numerele sincron, precum 222, 333, 444, 1234 și 11:11 sunt numere spirituale, menite să ne ghideze pe căi spirituale.

Aceste semne ne indică ce ar trebui să facem.

Numerologia este știința numerelor și indică felul în care oamenii se integrează în planul cosmic, fiecărei litere corespunzându-i un număr care asigură o anume vibrație cosmică. Experții numerologi pot descrie caracterul unui om și tendințele vieții sale doar prin cunoașterea zilei de naștere.

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: cinci tipuri de dureri corpora...

Viața îți este influențată și de numărul de la casă și chiar cel al autoturismului. Poți  cere sfatul numerologului atunci când vrei să te căsătorești, să faci anumite investiții sau când vrei să te muți sau să îți schimbi serviciul.

Pitagora, celebrul matematician grec, a pus bazele numerologiei de azi.

Ce semnifică numerele

Fiecare număr are o semnificație. Pe parcursul vieții, numerele se schimbă pentru noi, dar numărul nostru personal rămâne toate viața și ne influențează caracterul, purtarea, punctele forte, dar și cele slabe.

De la naștere avem ghizi spirituali, fie că realizăm sau nu, care ne îndrumă în viața de zi cu zi.

Te-ar mai interesa: România, cifrele unei realități crude. Aproape 300...

Când vor să ne capteze atenția și să ne dea de înțeles că veghează, vedem numerele repetându-se.

De exemplu, este posibil să vedeți 1111 sau 1212 de fiecare dată când vă uitați la un ceas sau pe un panou, peste tot să fiți parcă urmărit de numere sincron.

Cele mai întâlnite numere sincron și ce simbolizează

111 – Este un semn pentru gândurile tale, care se îndreaptă către un nou început.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre artroza genunchiului, bo...

Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a 111: Fluxul de energie: Orice flux de energie, cum ar fi energia electrică, banii, apa, energia sexuală etc. Monitorizați-vă gândurile atent și nu vă lăsați distras. 111 reprezintă un semn că există o oportunitate, iar puterea ta e gândul. 111 este ca un bec care se aprinde. Universul a luat cunoștință de gândul tău și vrea să îl materializeze. Dacă nu vă place ce a captat Universul, transmiteți ce doriți.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre sforăit și boala Alzheimer. Tulbur...

222 –  Ideile noastre încep să prindă contur. Aveți grijă de ele, curând se vor manifesta. Nu renunțați când succesul e aproape. Curând veți culege roadele.

333 –  Ghidul dv. spiritual e în asentimentul dv. Universul vă aprobă! Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a 333: Aveți de luat o decizie. Decizia vă va duce fie la 666, care înseamnă că trebuie să repetați că undeva ați greșit, fie la 999, ceea ce înseamnă că v-ați învățat lecția și ați dus un lucru la bun sfârșit.

Te-ar mai interesa: Medic român: Cura cu apă alcalină combate orice bo...

444 – S-ar traduce ca un dezacord al Universului. Nu e de acord cu planurile dv. și cu ideile pe care le aveți.  Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a lui 444: Lecția misterioasă. Viața vrea să te aducă la realitate, prin ceea ce se întâmplă în viața ta. E vorba de studiu și pregătire. Veți învăța să vă cunoașteți, să asimilați lucruri care vă vor servi. Îngerii vă înconjoară.

555 – Este un semn de schimbare colosală. Nu se știe dacă vă va plăcea. Ghizii spirituali vă avertizează că schimbarea s-a produs și că ar fi timpul să vă schimbați și dv. Nu opuneți rezistență.

666 – Gândurile dv. sunt prea concentrate pe material, este un dezechilibru, un semn că trebuie să vă schimbați optica. Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a lui 666: Conștiința Pământului: Acesta este numărul fiarei din Biblie, deci poate reprezenta răul pur, dar este și numărul omenirii și al vieții. Carbonul este baza vieții, iar carbonul are șase protoni, șase neutroni și șase electroni. În general, când vedeți acest număr, înseamnă să urmăriți evenimentele fizice care se prezintă în acel moment și trebuie să fiți atenți. Gândurile tale sunt dezechilibrate, încercați să vă gândiți mai mult la latura spirituală.

777 –  e semnul unei lecții învățate, o realizare. Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a lui 777: Acum cunoașteți și practica, nu doar teoria.

Felicitări, sunteți pe drumul cel bun, așteptați-vă la miracole!

888 – O etapă se închide. Numărul încearcă să vă pregătească, să nu fiți luați prin surprindere. Ați încheiat un capitol legat de carieră, relație sau legătură emoțională.

999 – Este finalul unei etape importante. Este apogeul. E vorba de înțelepciune, iertare și dăruire.

000 – Sunteți unul cu Universul. Gândurile sunt în armonie, știți cum să lucrați cu darul divin. Este semnul lucrului complet, al realizărilor. Cercul e închis.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private