luni, septembrie 26, 2022

Visarea unor persoane care au murit (cunoscute sau necunoscute) poate însemna lucruri diferite din punctul de vedere al psihologiei emoționale. Astăzi vă dezvăluim interpretarea acestui vis.

Moartea este un lucru terifiant, cu toate acestea, este un pas pe care trebuie să-l facem cu toții și este inevitabil. Dar acum vom vedea ce rol joacă această afecțiune în lumea viselor, pentru că nu este atât de negativ pe cât ți-ai fi imaginat.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Mircea Beuran atenționează: Diabetul poa...

Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit

Pentru unii, visele reprezintă prevestiri despre ceea ce va urma, pentru alții sunt mesaje din subconștient care dorește să spună ceva ce știm în mod conștient, dar pe care nu vrem să-l spunem sau să admitem cu voce tare.

Deși visele au diverse interpretări, există anumite subiecte care se califică drept coincidență sau nebunie. Oricum, atunci cand in acele vise sunt implicati cei dragi sau cunostinte, intrebarea ramane daca are sau nu un sens.

In vise pot aparea animale, locuri niciodata vizitate sau unele preferate, persoane cunoscute sau necunoscute; posibilitatile sunt variate insa, atunci cand visezi ceva legat de moarte, sentimentul care ramane nu este atat de placut.

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

Potrivit site-ului  Chile Psychologists, există mai multe semnificații legate de visele în care apar persoane care au murit.

Unsplash

Există o durere pe care încă nu ai depășit-o, dar lucrezi la ea

Potrivit sursei indicate „acea durere este exprimată prin diferite mijloace, inclusiv prin vise. Este chiar obișnuit ca, odată ce persoana a murit, să avem vise cu ea în care dezvoltăm conversații care simțim că au fost lăsate în așteptare.

Te-ar mai interesa: Cum reușește Iuliana Tudor să mențină un echilibru...

Dacă persoana a murit recent și tu o visezi, nu-ți face griji. Nu este doar normal, ci este o modalitate sănătoasă prin care creierul nostru procesează durerea.”

Probleme nerezolvate

Când cineva se întreabă ce înseamnă să visezi o persoană moartă, de obicei vede totul ca pe un semn rău sau ca pe o idee care este direct asociată cu moartea, dar nu este cazul.

„Problemele pe care trebuie să le rezolvăm și pe care refuzăm să le vedem, apar de obicei sub forma unor persoane care nu mai sunt cu noi, poate ca un mijloc de a ne aminti că am rezolvat deja o problemă similară cu o ocazie anterioară.”

Te-ar mai interesa: Diabet: Oamenii de știință identifică o legumă com...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private