Sari la conținut

Ce înseamnă să ai o aură puternică? Lidia Fecioru, despre cum îți atragi norocul

Lidia Fecioru
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei
Condimet anti-îmbătrânire

Din cuprinsul articolului

Anumiți oameni sunt de părere că noi suntem învăluiți de un câmp energetic numit aură. Aceasta ne protejează spiritul, dar și sănătatea și norocul.

Deși nu este vizibilă, aura dictează foarte multe lucruri din viața noastră. Aceasta are o legătură strânsă cu fericirea, sănătatea, bunăstarea, norocul și multe alte lucruri importante.

Cum avem o aură puternică?

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, dezvăluie în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 ce înseamnă să ai o aură sănătoasă și noroc.

Câmpul nostru energetic este format din alte şapte câmpuri energetice. Aura noastră se îmbolnăveşte prima. Ne dăm seama pentru că avem o stare de disconfort.

Înseamnă că am stat lângă o persoană (un vampir energetic).

Când avem o aură puternică, nu ne îmbolnăvim. În momentul în care stăm lângă cineva începem să ne simţim storşi de energie. Noi, poate din dorinţa noastră, de a ajuta pe cineva, transferăm foarte multă energie către persoana respectivă şi făcând asta, inclusiv noi ne vulnerabilizăm.

Devenind vulnerabili, aura noastră se subţiază. Spre exemplu, la un om nervos aura se vede ca o explozie. Aura se poate sparge din cauza deochiului.

Cum ne dăm seama la ce nivel este aura noastră
Suntem la un nivel maxim atunci când nu ne îmbolnăvim, suntem într-o stare foarte bună. Primul lucru care se îmbolnăveşte la noi este aura energetică şi noi simţim disconfort. Dacă nu rezolvăm problema, începem să ne îmbolnăvim şi fizic.

Atunci când eşti foarte binedispus şi simţi că ai toată puterea din lume, dacă te duci undeva, o rezolvi. Îţi atragi norocul, atragi sănătate, prieteni, oameni pozitivi, oportunităţi.

Câmpul informaţional. Când ai început să culegi informaţii din propriul corp atunci e şi mai rău: lipsa de încredere, lipsa de stimă, întrebările, dacă mai pot. Atunci aura se subţiază.

Puternicul în duh e puternic şi în trup”, a explicat Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel