joi, octombrie 6, 2022

Daca nu faci ce trebuie acum, uite ce o sa ajungi sa regreti la 40 de ani. Viata nu este despre a strange, a aduna, ci despre a lasa.

A lasa in urma trecutul, preconceptiile, si suferinta. A lasa in urma ceva mai bun. Nu este despre strans averi, followeri sau o colectie impresionanta de suferinte vintage, preluate de la bunica, sau din adolescenta si scoase frumos la expozitie, ori de cate ori ne confruntam cu un public nou.

Te-ar mai interesa: Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare...

Suna contrar a tot ce am fost invatati de mici, si totusi e mai adevarat decat orice lectie de istorie pe care am fost fortati sa o memoram.

Asta este lectia pe care trebuie sa o invat iar si iar si mi-am propus sa o recit in loc de poezie, rugaciune sau crez. Asta as fi vrut sa stiu la 20 de ani. Am mai strans cateva lucruri pe care ar fi dragut sa le facem mai degraba mai devreme, decat mai tarziu.

Insa, tocmai pentru ca sunt si eu un invatamelc care stie lectia de abia la sfarsit de semestru cand e amenintat cu corigenta, va spun sincer ca indiferent de varsta la care deprindem niste concluzii zdravan de pozitive, rezultatul e la fel de bun!

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

Asadar, iata ce trebuie sa faci, preferabil acum, ca sa nu ai regrete la 40 de ani:

Calatoreste inainte de a avea copii – e mai usor

Lasa-te de fumat – chiar mai e nevoie de motive?

Petrece mai mult timp cu bunicii si parintii tai – creeaza amintiri si momente frumoase cat ii mai ai

Facultate, cursuri de specializare, formare profesionala si dezvoltare personala – chiar daca ele formeaza un proces continuu, cel mai bine e sa incepi de tanara si sa te bucuri de timpul pe care-l poti acorda dezvoltarii mintii tale, fara pic de vinovatie si fara a te imparti intre asta si familie, job, etc.

Te-ar mai interesa: Gust amar în gură: ce boli poate semnala?...

Exploreaza mai multe optiuni – iar asta, pe toate planurile: profesional, relational, spiritual, chiar si sportiv. Daca acum ai 20 si un pic de ani, jongleaza cu posibilitatile existente in viata ta si fa-ti un obicei din a gasi unele noi. Ramai deschisa si incearca. Experienta, de orice fel, e extrem de valoroasa.

Citeste continuarea…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private