luni, noiembrie 28, 2022

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, dezvăluie că majoritatea oamenilor nu mănâncă așa cum ar trebui, motiv pentru care energia lipsește indiferent de cantitatea de alimente ingerată.

Moderatoarea susține că multe persoane nu au energie, chiar și după ce mănâncă, deoarece alimentele nu sunt combinate în mod optim. De asemenea, vedeta susține că are un respect foarte mare pentru modul în care mâncarea este preparată.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar: Care sunt primele semne pe care...

Astfel, Denise Rifai mănâncă numai în câteva locuri sau își ia alimentele de acasă. Ea dezvăluie că nu gătește deloc, deoarece acest lucru nu îi face plăcere și preferă să mănânce la restaurantele preferate.

Denise Rifai își dezvăluie dieta

„Nu mănânc oriunde, am niste locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata.

Noi avem o problemă. Oamenii, după ce mănâncă, li se face foame și foarte putini înțeleg că li se face foame pentru că nu combină bine ingredientele și toată energia se duce acolo și încearcă să digere ce am mâncat. Cred că trebuie să învățăm să mâncăm corect pentru a capătă energie, nu să ni se facă somn.

Te-ar mai interesa: Cauza și simptomele arterelor înfundate. Cardiolog...

Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok. Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mananaci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp”, a explicat Denise Rifai, pentru Kanal D.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru românii care au boala Crohn. Pri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private