marți, octombrie 20, 2020

Atunci cand nu au chef de amor, femeile nu mai invocă doar durerile de cap. Un studiu făcut în Marea Britanie arată că femeile au o varietate de scuze pentru a scapa de insistenţele bărbaţilor. Vi le prezentăm pe cele mai frecvente.

Femeia moderna are acum la dispoziţie o sumedenie de replici, cariera oferindu-le pretextele perfecte pentru a evita momentele penibile din dormitor.

69% dintre respondentele studiului amintit spun ca oboseala este de ce mai frecventă scuză folosită. Pe locul doi se află trezitul de dimineaţa sau şedinţele din ziua următoare.

Citește și:

Peste jumătate dintre respondente au admis faptul că încă folosesc celebrele dureri de cap pentru a se scuza, însă 48% dintre femei le spun partenerilor că pur şi simplu nu au timp pentru sex.

În topul motivelor des invoacate este şi lididoul scazut. Unele femei le spun clar partenerilor că nu au poftă de sex, altele, în schimb, evită orice discuţie şi se prefac că dorm.

Femeile nu se simt bine în pielea lor

Şi stima de sine scăzută devine un motiv invocat destul de des pentru a nu face sex. Fie că este real sau nu, 54% dintre respondente îşi refuză partenerii pentru că se simt grase, în timp ce altele spun că sunt prea sătule după masă.
Ultimul loc în topul celor mai uzuale scuze ale femeilor îl ocupă igiena personală, doamnele spunând că nu vor să facă dragoste pentru că nu s-au epilat.

Citește și:

Chiar dacă aceste motive îsi au baza în realitate, de cele mai multe ori doamnele refuză sexul şi din cauza plictiselii din viaţa de cuplu. “Într-o relaţie de lungă durată, lucrurile pot deveni uşor monotone în plan sexual. Vă puteţi condimenta viaţa amoroasă ieşind în oraş singuri, spre exemplu, la o masă romantică, fără a fi distraşi de altceva. Petreceţi ceva timp doar voi doi, într-un mediu relaxant”, recomandă  Mark Person, preşedintele MyVoucherCodes.co.uk, cei care au şi realizat acest studiu.

Ce este fals şi ce este adevărat

61% dintre femei au recunoscut că scuzele  invocate de ele sunt false. Mai mult, jumătate dintre ele cred că partenerii lor sunt perfect conştienţi de aceste minciuni, dar acceptă situaţia. În schimb, doar două cincimi dintre doamne se simt vinovate atunci când îşi mint iubiţii.

Citește și:

Specialistii spun că pofta scăzuta pentru sex poate fi cauzată de excese precum consumul de alcool sau droguri, dar şi de depresii, stres, sau chiar anemie.

Parteneri