vineri, mai 29, 2020

Așa cum spuneam într-un articol anterior, după o lună în care nu am avut Lună plină, cu ianuarie în care au fost două, și martie va fi o perioadă deosebită, în care ne vom bucura de fenomenul două luni pline într-o lună calendaristică.

Iată că prima zi de primăvară ne aduce o încărcătură aparte, aceea a lunii pline. Este o Lună Plină în semnul Fecioarei, la gradul 11. Numărul 11 este un cod de trezire spirituală în numerologie, astfel încât să ne așteptăm la schimbări majore de energie.

Citește și:

Schimbarea se va produce rapid și datorită opoziției lunare cu planeta Neptun. Principala caracteristică va fi trădarea și decepția vizavi de oamenii dragi. E o perioadă în care parcă nu mai avem intuiție, când, în mod normal, Luna plină intensifică simțurile și intuiția, potrivit astrologului Alex Myles, în articolul publicat în elephantjournal.com.

Asta înseamnă că pe perioada aceasta de Lună plină, ne vom simți puțin paranoici, vom avea senzația că suntem trădați, vom fi suspicioși, temători, geloși, nesiguri și vom scoate la suprafață o dorință exacerbată de a controla.

Citește și:

Pare că va fi o perioadă tumultoasă, dar tot ce se va întâmpla va fi pentru binele nostru superior, este nevoie de a ne exprima temerile și emoțiile, e vremea să ne vindecăm rănile și să scăpăm de energiile karmice care ne tot țin pe loc și pe care le simțim ca o piedică.

Perioada de turbulențe nu durează mult, dar efectele lor ne vor schimba perspectivele, e ca o trezire, deschidem ochii cu adevărat și observăm ce se petrece, de fapt, în viața noastră.

Citește și:

Visele noastre, frumoase sau coșmaruri, vor fi intense. Trebuie să fim pregătiți, somnul ne poate fi agitat, iar ce visăm și felul în care o facem ne va influența ulterior. Dacă visăm că ne înșală partenerul, vom avea o stare de neliniște în ziua următoare.

Mintea ne poate juca feste cu atâtea scenarii care ni se tot perindă prin minte, în special în prima săptămână a lunii martie. Ne va fi greu să facem diferența între adevăr și minciună, o mare problemă pentru cei care sunt, de obicei, intuitivi.

Este o Lună plină foarte intensă, plină de emoții. Este recomandat să așteptăm să treacă ”furtuna”. Trebuie să rămânem în alertă totuși, să fim atenți la nuanțe, fiindcă foarte curând, lucrurile se vor așeza pe făgașul normal, iar noi vom primi răspunsurile pe care le așteptăm.

Așadar, să avem o Lună plină cu foloase și o primăvară a sufletelor deschise!

Parteneri