duminică, iunie 13, 2021

Luna august este tradițional luna concediilor în întreaga lume, însă astrele se pare că sunt cam agitate.

Există și o veste bună! Mercur își încetează retrogradarea la 1 august 2019, iar Jupiter la 11

august. Prin urmare, ne regăsim claritatea mentală și capacitatea intelectuală de a învăța, de a negocia, de a lua decizii progresiste, iluminate de intuiție, caracterizate de viziune și de o perspectivă largă asupra lumii și asupra propriei noastre existențe, scrie eastrolog.ro.

Chiar începutul de lună debutează în forță, cu fenomenul de Lună Nouă. Pe 1 august are loc faza de Lună Nouă pe gradul 8-10 al zodiei Leului, potrivit acvaria.com.

Faza de maxim va fi in jurul orei 6:10 AM  (ora Romaniei). Incepe un nou ciclu lunar ce se va incheia la urmatoarea Luna Noua de pe 30 august 2019.

Valorile LEULUI sunt

acum activate:  norocul, sansa, bafta, dragostea si sentimentele, afectivitatea, romantismul, iubirea, bunatatea, caldura sufleteasca generiozitatea,  increderea, siguranta, autoritatea,  dorinta de putere si suprematie, dorinta de a atinge gloria si succesul, fidelitatea, capacitatea de conducere, curajul, ambitia, dorinta de stralucire si afirmare, vointa, energia, demnitatea, loialitatea, expresivitatea si creativitatea, inteligenta, sinceritatea si franchetea,  dar siorgoliul, lauda de sine, grandomania, credulitatea, dorinta de dominare.

Luna august 2019 este deosebită din punct de vedere

astrologic pentru că este marcată de două momente de Lună Nouă, ceea ce se petrece foarte rar. Este vorba despre Luna Nouă care are loc în Leu la 1 august și Luna Nouă care are loc în Fecioară la 30 august. Beneficiem, astfel, de susținere pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a concepe și începe lucruri noi, pentru a ne pune în valoare creativitatea, dar și spiritul analitic și practic, scrie eastrolog.ro.

Pasiunea, romantismul și dorința de joacă și de flirt, dar și reacțiile dramatice, zgomotoase, adesea exacerbate, fac parte din viața noastră în această perioadă. Pe de altă

parte, spiritul de aventură, dorința de risc și nevoia de a fi în centrul atenției, admirați și ascultați ne pot pune în situații complicate, păguboase sau poate chiar ridicole.

Ultimele stiri

Parteneri