vineri, iunie 18, 2021

Bogdan Ioan este câștigătorul ultimei ediții a emisiunii concurs de mare succes ”Vocea României”.

Smiley, antrenorul în a cărui echipă s-a aflat Bogdan Ioan a spus despre acesta că este vocea care ”a

pus România pe harta vocilor reprezentative ale acestui concurs.”

Bogdan s-a remarcat prin talentul de a-l imita pe Michael Jackson, lucru care a determinat cei patru antrenori să își întoarcă toți scaunele în audiții și să-l implore fiecare să vină în echipa lui.

Dar cine este câștigătorul? Bogdan Ioan are 28 de ani şi a venit la Vocea României de la malul mării, din Constanţa. Bogdan Ioan a studiat Arhitectura la Iaşi, iar până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanţă. A renunţat la dans, deşi era printre cei mai buni din ţară, la sfatul tatălui său, care lucrează în domeniul construcţiilor.

Dintre juraţi, Tudor Chirilă a fost cel care l-a dorit mult pe Bogdan Ioan în echipa sa şi i-a spus că ”i-a transmis aceleaşi emoţii pe care le-a simţit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la Bucureşti”.

Smiley a fost emoționat de la începutul emisiunii de aseară, lucru vizibil în live-ul prezentat de artist înainte de concurs, glumind că dacă va câștiga Bogdan, el își va lua zborul cu scaunul, întocmai cum a făcut Michael Jackson în concertul de la București.

Se pare că Smiley nu mai contenește cu victoriile, tot el fiind și antrenorul care a câștigat

anul trecut, cu Ana Munteanu, acum cântăreață de succes, voce principală în musicalul de mare anvergură Mamma Mia, varianta românească.

Ultimele stiri

Parteneri