Ce nu se știe despre Bogdan Ioan, câștigătorul ediției 2018 a concursului ”Vocea României”

Ce nu se știe despre Bogdan Ioan, câștigătorul ediției 2018 a concursului ”Vocea României”
Ce nu se știe despre Bogdan Ioan, câștigătorul ediției 2018 a concursului ”Vocea României”

Bogdan Ioan este câștigătorul ultimei ediții a emisiunii concurs de mare succes ”Vocea României”.

Smiley, antrenorul în a cărui echipă s-a aflat Bogdan Ioan a spus despre acesta că este vocea care ”a pus România pe harta vocilor reprezentative ale acestui concurs.”

Bogdan s-a remarcat prin talentul de a-l imita pe Michael Jackson, lucru care a determinat cei patru antrenori să își întoarcă toți scaunele în audiții și să-l implore fiecare să vină în echipa lui.

Dar cine este câștigătorul? Bogdan Ioan are 28 de ani şi a venit la Vocea României de la malul mării, din Constanţa. Bogdan Ioan a studiat Arhitectura la Iaşi, iar până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanţă. A renunţat la dans, deşi era printre cei mai buni din ţară, la sfatul tatălui său, care lucrează în domeniul construcţiilor. Dintre juraţi, Tudor Chirilă a fost cel care l-a dorit mult pe Bogdan Ioan în echipa sa şi i-a spus că ”i-a transmis aceleaşi emoţii pe care le-a simţit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la Bucureşti”.

Smiley a fost emoționat de la începutul emisiunii de aseară, lucru vizibil în live-ul prezentat de artist înainte de concurs, glumind că dacă va câștiga Bogdan, el își va lua zborul cu scaunul, întocmai cum a făcut Michael Jackson în concertul de la București.

Se pare că Smiley nu mai contenește cu victoriile, tot el fiind și antrenorul care a câștigat anul trecut, cu Ana Munteanu, acum cântăreață de succes, voce principală în musicalul de mare anvergură Mamma Mia, varianta românească.

101 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox