Sari la conținut

Război în lumea muzicii populare. Acuzații DURE la adresa Mariei Ciobanu: „Ceea ce s-a întâmplat a fost o crimă”

Război în lumea muzicii populare. Angelina Stoican a rupt tăcerea și a lansat acuzații DURE la adresa Mariei Ciobanu.

Angelica Stoian a dezvăluit, după 10 ani de tăcere, că i-a cerut Mariei Ciobanu să se întâlnească doar ele, la biserică.

Potrivit România TV, Angelica Stoian susține că ar fi fost dată afară de la Ansamblul Ciocârlia, la cererea Mariei Ciobanu.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară s-a plâns atunci că i s-au luat gradele profesionale din cartea de muncă, după ce i-a fost desfăcută cu litera ‘I’. Din acest motiv, peste ani, s-a ales cu cea mai mică pensie.

Acuzații DURE la adresa Mariei Ciobanu:

”Am avut o discuție cu ea la București și am rugat-o să mergem la o biserică. I-am spus că ar fi bine să vorbim doar noi două, să lăsăm telefoanele în altă parte. Să luăm legătura amândouă. Ea a venit la mine la un spectacol în Cișmigiu, în urmă cu patru ani. I-am vorbit frumos, dar ceea ce s-a întâmplat a fost o crimă. A spus ‘Ori eu, ori asta’. A doua zi, m-au și dat afară.

Citeste si:

Ea era un pic ‘înghețată’, când am vorbit cu ea la spectacol. I-am propus să mergem să vorbim doar noi două, în biserică. I-am propus să mergem la Patriarhie. Eu și acum o consider un artist pe care l-am adorat. Și acum dacă o văd la televizor, mă bucur. Nici față de Dolănescu nu am avut gelozie. Și pe toți colegii mei mai mari i-am respectat. Mă adresam cu doamnă și domnule.

Pe Maria Ciobanu au influențat-o celelalte colege. Au pornit-o împotriva mea. Nu m-a sunat niciodată, dar ea era comandant acolo. Ea este o mare artistă, mai mare ca mine, dar așa s-a întâmplat, așa a fost… Acesta este adevărul”, a declarat Angelica Stoican pentru Fanatik.ro.

Ce pensie are Angelica Stoican

”Cu o săptămână înainte îmi dăduseră gradele profesionale. Din cauza aceasta am acum o pensie de 1.100 de lei. Mi le-au luat și mi-au desfăcut și cartea de muncă cu litera ‘I’. Am depus o cerere la un avocat, care m-a contactat… poate recuperez… Au motivat acțiunea lor, pe motiv că am lipsit de la un spectacol de 1 Mai, dar eu nu am știut.

Pe mine nu mă chemau la recepții și la astfel de spectacole, le chemau pe cele mai vechi de la ansamblu. La ședința aceea de partid a luat parte și Ion Cristoreanu, care mi-a luat apărarea, dar și fostul meu soț, Pană. Amândoi mi-au povestit ce s-a discutat acolo. Eu nu eram membră de partid.

După acest episod m-au scos afară. Efectiv nu m-au mai lăsat să intru. Și mi s-a spus, ‘doamna Angelica, s-a întâmplat o mare nenorocire’. După trei ani m-au dat afară. Atât am stat la Ansamblul Ciocârlia. Și când mă gândesc că m-au luat pe sus să vin la București. Și eu aveam spectacole în zonă și în Iugoslavia, nici nu puteam să le fac față.

M-au nenorocit! Într-un fel au fost și lucruri frumoase, pe care le-am recunoscut în sinea mea. Faptul că am lucrat cu maestrul Arvinte, un mare artist sau cu doamna Emilia Comișel… care s-a pus să mă apere”, a mai declarat Angelica Stoican, mama Niculinei Stoican, pentru sursa menţionată mai sus.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.