luni, mai 16, 2022

Actorul care a jucat rolul principal al filmului Iisus din Nazaret are în prezent 77 de ani și arată destul de diferit față de momentul în care a apărut în film.

Robert Powell, cel care i-a dat viață lui Iisus din Nazaret, are în prezent 77 de ani și nu mai este atât de implicat în lumea Hollywood-ului.

După marele succes al filmului, a jucat în numeroase producții, deși în niciuna cu aceeași recunoaștere și succes, fiind marcat de personaj de-a lungul carierei sale.

Te-ar mai interesa: Povestea unui tinere de 22 de ani: „Am aflat că am...

În prezent ține discursuri și este mai aproape de lumea literelor, păstrând o înfățișare care amintește încă de Iisus din Nazaret.

Există actori care nu vor putea niciodată să scape de personajele lor din cauza impactului pe care l-au avut asupra publicului.

Puțini știu că actorul avea rolul lui Iuda înainte ca regizorul să descopere că fața lui se potrivea mai bine de cea a lui Iisus. Aproape niciodată nu clipea la cameră la cererea lui Zeffirelli, care se ocupa de fiecare detaliu.

„Cu toate acestea, deși încerc mereu să-l minimalizez, nu pot să nu fiu surprins că în continuare oamenii mă opresc pe străzile din diferite părți ale lumii, chiar și cu părul scurt, ochelarii și fără barbă”, a spus actorul odată la BBC .

Te-ar mai interesa: Descoperire despre ZAHĂR și CANCER. Specialist: E ...


Robert Powell este schimbat radical

Robert Powell este schimbat radical la 45 de ani de la prima difuzare a peliculei care a ramas in istorie.

Schimbare profundă pentru Robert Powell, actorul care a jucat un rol istoric în cinematografie.

Actorul englez Robert Powell a rămas în istoria cinematografiei, după ce a jucat rolul principal în filmul „Iisus din Nazaret”. Pelicula s-a bucurat de un succes uriaș și la noi în țară, fiind difuzată cu regularitate în Perioada Paștelui în ultimii 25 de ani.

Te-ar mai interesa: Sfaturile unui profesor academician: Vă spun ce le...

Capodopera a fost realizată de celebrul regizor Franco Zeffirelli (decedat în urmă cu doi ani la vârsta de 96 de ani) în 1977 și este considerată a fi cea mai reușită biografie a lui Iisus Hristos.

Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Cei 45 de ai trecuți din momentul în care a jucat rolul vieții lui l-au schimbat pe Robert Powell.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private