luni, noiembrie 28, 2022

Tânărul actor și model neagă declarația făcută de fratele său Anthony, în care acesta confirma că legendarul actor ar fi cerut o moarte demnă.

După ce în ultimele zile s-a vehiculat în presa internațională că actorul Alain Delon a cerut eutanasierea în Elveția, din cauza stării sale delicate de sănătate după ce a suferit două accidente vasculare cerebrale, unul dintre fiii săi care neagă acum o astfel de versiune, asigurând că cuvintele fratelui au fost înțelese greșit.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru românii care au boala Crohn. Pri...

„De două săptămâni tot citesc că tata vrea să își pună capăt zilelor prin eutanasiere. Este fals! Sursa reprezintă o frază scoasă din context, dintr-o carte. Ar trebui să vă fie rușine! Numiți asta jurnalism?”, a scris Alain-Fabien Delon, nervos, pe rețelele de socializare.

Alain Delon s-a născut pe 8 noiembrie 1935. Este în film de mai bine de 60 de ani. A apărut în filme clasice precum „Zorro”, „Lone Killer” și „Roco Brothers”. El a fost obsedat de nenumărați fani de imaginea lui Zorro, eroul eradicării violenței. Aspectul lui este și mai remarcabil și are titlul de cel mai frumos om din lume. În 1999, Alain Delon a emigrat în Elveția.

Te-ar mai interesa: Constipație și dureri de spate în zona lombară: ce...


În 2019 a fost transportat de urgență la spital

Se spune că din 2012, starea fizică a lui Alain Delon nu a fost foarte bună. În 2019, a fost transportat de urgență la spital de două ori din cauza unor accidente vasculare cerebrale.

În octombrie anul trecut, fiica lui Alain Delon, Anuchka, a distribuit un set de fotografii cu tatăl ei. Din imagini, se poate observa că Alain Delon are nevoie să meargă cu ajutorul cârjelor în ultimii ani.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar: Care sunt primele semne pe care...

Încă de la jumătatea lunii trecute, unele mass-media au relatat că fiul cel mare al lui Alain Delon, Anthony, a dezvăluit în autobiografia sa „Entre chien et Loup” că Alain Delon a decis să fie eutanasiat în Elveția, iar copiii săi au susținut și respectat dorințele tatălui său.

Și de fapt, cartea lui Anthony spune: „Într-o zi tatăl meu mi-a spus, Tony (Anthony), dacă într-o zi voi fi în comă și voi fi conectat la priză pentru a rămâne în viață, vreau să-l deconectați. Pentru mine.” , iar Anthony a spus într-un interviu că își va însoți tatăl până în ultimul moment al vieții sale.

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci semințe de floarea-soarelu...

Se poate observa că așa-numita „eutanasie” este doar o exagerare mediatică și o exagerare a acestor descrieri ale lui Anthony, scrie INF.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private