luni, iunie 27, 2022

Ce s-a întâmplat între Lili Sandu și Silviu Țolu după apariția copilului. Artista și-a deschis sufletul în podcastul lui Cătălin Măruță și a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă.

În plus, Lili Sandu a vorbit și despre zvonul potrivit căruia s-ar fi refugiat în alcool după nașterea fiului său.

„Mi-am alăptat copilul până la un an şi patru luni, nu aveam cum să dau pe gât sticlele”

„Eu mi-am alăptat copilul până la un an şi patru luni, deci clar nu aveam cum să dau pe gât sticlele, când alăptam! Dar, într-adevăr, stările pe care le-am avut în primul an de maternitate au fost atât de diferite şi a fost un carusel de emoţii despre care eu nu ştiam”, a a spus Lili Sandu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Te-ar mai interesa: David Popovici s-a întors acasă: Nu sunt obișnuit ...

„A fost foarte dificil să înţeleg stările prin care treceam, pentru că exista epuizare fizică, epuizare mentală, pentru că de multe ori nu ştiam dacă fac bine ce fac şi, mai mult decât atât, atât de mult mi-am dorit copilul ăsta, încât în momentul în care am început să am stările respective (…) stăteam şi mă gândeam că n-am dreptul să simt lucrurile astea”, a mai spus ea.


„Relația de cuplu nu mai există”

„Relația de cuplu nu mai există, e absentă, copilul e pe primul loc, iar tu ca femeie te duci undeva jos și aștepți ca lucrurile să se întoarcă la normal. Nu ai timp de nimic și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr e real, efectiv uitam, nu aveam energie. Nu știu cum reușeau alte mămici, vedeam pe Instagram”, a povestit Lili Sandu, scrie okmagazine.ro.

Te-ar mai interesa: Afecțiunea care se poate trata cu ierburi medicina...

”Eu am stat cu Thomas nonstop, timp de un an de zile n-a dormit fără mine. Nu plecasem nicăieri în această perioadă, chiar dacă veneau alții să ne ajute, eu voiam să fac tot, chiar dacă eram epuizată și nu mai aveam timp pentru mine. Mi-a lipsit faptul că nu am mai fost la fel de apropiată de Silviu, dar m-a înțeles.

Chiar dacă vine seara când doarme copilul și te ia puțin în brațe, efectiv adormi. Se spune că în primul an de maternitate apare ruptura în cuplu, care poate duce apoi la divorț. Unii bărbați înțeleg, alții nu, dar e și copilul tău, nu doar al ei.

Te-ar mai interesa: Cum previi diareea infecțioasă, atât de frecventă ...

„Mă uitam în oglindă și nu mai vedeam nimic”

Au fost multe momente în care ne-am certat, pentru că eram atât de dezechilibrată și irascibilă… Eu înainte dormeam cum trebuie, eram ordonată cu viața mea, mâncam foarte bine.

Când a venit copilul, m-am dat peste cap…haos. Mă uitam în oglindă și nu mai vedeam nimic, era doar o femeie încercănată, care voia să facă ce e bine pentru copilul ei”, a mai spus aceasta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private