vineri, august 14, 2020

Ca sa ajungi expert in pat si sa reusesti sa iti ingenunchiezi sexual partenerul sau partenera este necesar sa iei in considerare o serie de lucruri care iti modeleaza atat trupul cat si mintea.

Mai precis, daca vrei sa ajungi expert in part si sa iti faci partenerul sau partenera sa innebuneasca de placere, este indicat sa urmezi acesti pasi:

Fi inventiv/inventiva

In timpul sexului este foarte indicat sa incerci lucruri noi. Trebuie sa ai o abordare gentila cu privire la propunerile pecare le faci si este foarte indicat sa te documentezi cuprivire la pozitiile sexuale care aduc placere nebuna partenerului, in functie de sexul acestuia.

Citește și:

Nu te gandi numai la tine

Partenerul sexual vafi inzecit mai satisfacut daca ii dai impresia ca tot ceea ce faci in timpul sexului estepentru placerea lui. Nu alege acele pozitii sexuale care te satisfac numai pe tine si u uita ca nu este nevoie neaparat de penetrare pentru a ajunge la climax.

Da-ti voie sa fi sexy!

Este foarte important sa condimentezii fiecare partida de sex cu un libaj sexy al trupului. Imagineaza-ti, ca sa-ti fie mai usor, ca esti filmat sau filmata in timp ce o faci iar acest lucru te va face sa “joci” senzual.

Citește și:

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Parteneri