Sari la conținut

Ce să nu faci cu verigheta niciodată pentru că aduce ghinion

Nunta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
ce spune luna in care faci nunta

Ce să nu faci cu verigheta niciodată pentru că poate aduce ghinion în căsnicie. Dupa ce a fost sfintita de catre un preot la cununia religioasa, verighetele nu mai trebuie date jos niciodata.

Verighetele totusi, chiar daca ajung sa fie reparate sau schimbate din motive ce nu tin de alegerile mirilor, ar fi bine sa fie din nou binecuvantate si sfintite de catre un preot, scrie vocea.biz.

”Verighetele sunt inelele binecuvântate prin atingerea de Sfânta Evanghelie, în semnul Sfintei Cruci, în timpul Logodnei, slujbă încorporată în ritualul cununiei religioase, premergătoare Tainei Cununiei. Ele reprezintă semnul văzut al legământului sfânt încheiat în prezenţa harică a Domnului Iisus Hristos, având la bază dragostea, credinţa, înţelegerea şi respectul logodnicilor, legământ ce-i arvuneşte pe viitorii miri pentru împărăţia lui Dumnezeu, pentru viaţa veşnică,” explică părintele Dan Damaschin, pentru stiribotosani.ro. 

Acum iata si cateva lucruri pe care nu toata lumea stie si care nu trebuie facuite cu verighetele:

  • nu trebuie scapata din mana;
  • nu trebuie aruncata;
  • nu trebuie imprumutata, acest lucru aducand ghinion si alte rele dupa sine. Aceasta a fost destinata doar unei singure persoane;
  • nimeni nu trebuie sa atinga verigheta. Aceasta are, ca o parte din tine, energia ta cu ea, si nu este bine ca altcineva sa o poata atinge pentru ca tu sa primesti diverse energii diferite.
  • nu trebuie pierduta, pierderea verighetei inseamna de fapt pierderea casatoriei si divortul este iminent.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel