vineri, august 12, 2022

Ce salariu are Carmen Tănase. Marea doamnă a teatrului românesc a dezvăluit ce sumă de bani încasează lunar. Aceasta spune că banii îi ajung să supraviețuiască, nu să trăiască.

”Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus actrița, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Făcute la 12 noaptea, 12 mătănii către Maica Domnu...

Carmen Tănase spune că își dorește să trăiască, nu să supraviețuiască. Banii o ajută să ducă un trai decent, însă actrița este de părere că suma pe care o primește lunar nu este suficientă pentru ceea ce face, însă dragostea pentru actorie o face să continue să profeseze.

”Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel.

Te-ar mai interesa: Oana și Viorel Lis la capătul puterilor: „Să fii c...

Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița.


Carmen Tănase a avut o tumoră pe măduvă

Actrița a dezvăluit cum a aflat ăn urma unui RMN că se confruntă cu o problemă serioase de sănătate, care a adus-o pe masa de opreție.

„Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, „cu siguranță de la coloană”.

Te-ar mai interesa: MEDIC: Atenție la aceste băuturi! Efecte devastato...

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult.

Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis „Mai intrați o dată” și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă, eu eram cu o prietenă de-a mea, au chemat-o pe ea și atunci am intrat în camera aia și am întrebat ce se întâmplă.

Te-ar mai interesa: NU decoji castraveții. Iată ce beneficii oferă pen...

Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: „Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă”. Asta se întâmpla acum trei ani”, a mai spus actrița.

Carmen Tănase, operată de urgență

„Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a mai spus ea.

Te-ar mai interesa: Aplicație care te răsplătește să faci sport: Când ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private