joi, august 18, 2022

Numerologul Mihai Voropchievici ne explică cum funcționează subconștientul nostru în trecerea de la un vis la un coșmar.

Acesta a realizat un top cu cele mai frecvente și mai urâte coșmaruri, explicându-ne semnificația lor.

Mihai Voropchievici ne atrage atenția că extrem de importante atunci când interpretăm un vis sunt și credințele persoanei respective.


Ce înseamnă când visezi că ai picat un examen

„Un vis deosebit de frecvent este cel în care ne prezentăm la un examen. Avem de dat o anume probă cu miză importantă pentru noi.

Te-ar mai interesa: Secretele tenului perfect după 50 de ani: cum ne î...

Nota sau calificativul din vis pot arăta temerile pe care le avem vizavi de propria persoană şi pregătirea noastră.

„Dacă nu treci examenul poate însemna că te gândeşti dacă meriţi sau nu anumite lucruri în viaţă.”, a explicat Mihai Voropchievici.

În momentul în care ai îndoieli cu privire la propria persoană apare şi coşmarul că pici examenul. Este legat de o temere privind propria evoluţie şi avansare într-o poziţie mai bună.

Ce înseamnă când visezi o casă

Casa, practic, este sufletul nostru, sinele nostru. Poate fi identificată cu o persoană apropiată, în funcţie de vis.

O casă dărămată poate însemna că toate sentimentele ori năzuinţele tale se prăbuşesc. În momentul în care începi să ai astfel de vise, înseamnă că ai pierdut ceva din tine. Poţi avea senzaţia că cineva pe care îl apreciezi foarte mult e în pericol.

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

Când îţi armonizezi dorinţele acest coşmar dispare.

Ce înseamnă când visezi că ai probleme cu maşina

Este cel mai mare coşmar pentru toţi cei care au carnet şi maşină.

Poate însemna ceva foarte serios – percepţia ta asupra lumii. Pratic, în timp ce interiorul tău reflectă sentimentele tale, percepţia asupra lumii e cu totul diferită. Iar maşina asta face un fel de paralelă între ce ai tu în suflet şi teama faţă de exterior. Iar maşina e locomoţia.

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 august 2022. Astrolog: Păzește-ți spat...

Când conduci tu maşina e extraordinar, că aia e viaţa ta. E destinul tău şi îl ai tu. Când conduce altcineva atunci e coşmarul mare, că nu ştii unde te duce, dacă opreşte ori se defectează maşina etc.

Dacă te visezi într-o maşină superba care dintr-o dată dispare, e distrusă, se defectează sau e implicată într-un accident înseamnă că te simţi neajutorat sau ai pierdut controlul într-o anumită situaţie.

Te-ar mai interesa: Sfatul zilei de 18 august: Nativii Balanță trebuie...

Ce înseamnă când te visezi bolnav, rănit sau că mori

„Când ai visat că ai murit înseamnă că ţi-a murit moartea.”, a spus Mihai Voropchievici citând-o pe propria bunică.

Visul poate însemna regenerarea totală după ce ai trecut de un anumit prag al vieţii. Treci într-un nou stadiu de dezvoltare şi nu trebuie neapărat să ai motive de îngrijorare pentru că şi moartea înseamnă finalul unei faze în viaţa ta.

Când visezi că eşti rănit, bolnav sau mori în urma unei boli e vorba de semnificaţii cu conotaţii sentimental-emoţionale sau, pur şi simplu, teama de a nu fi rănit de alte persoane.

Te-ar mai interesa: Președintele Societății de Radiologie, reacție des...

Într-un astfel de caz e bine să ceri ajutorul cuiva căruia să îi spui frământările tale.

Ce înseamnă când fugi de cineva care te atacă

În general visezi de ăştia negri, coloraţi, răutăcioşi, scene din filme horror, fiinţe care fug după tine şi te atacă, eventual înarmate.

Visul semnifică faptul că în viaţa de zi cu zi ai multe probleme pe care nu ţi le-ai dus la rezolvare. Nu te-ai confruntat sau nu ai curaj să te confrunţi cu ele.

E un semn că automat trebuie să vezi de ce te temi.

Bonus: Ce semnifică visul în vis

Se întâmplă de multe ori să credem că ne-am trezit, dar de fapt suntem în continuare în vis. E ca teatrul în teatru. Practic vrei să intervii peste subconştientul tău, cu un alt subconştient care e liber şi degajat, să rezolvi acea problemă.

În general intervenim cu un vis peste un vis pentru a face să se întâmple lucruri plăcute.

De multe ori, revenirea la realitate ne produce o bucurie foarte mare tocmai pentru că realizăm că nu ni s-a întâmplat ce am trăit în vis”, a explicat numerologul la Antena3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private